MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du forkæle dig selv lidt ekstra med massage?

Af Annoncør

Alle har fortjent lidt selvforkælelse og en af de måder hvorpå det er muligt, er ved at nyde lidt massage og slippe tankerne væk fra hverdagens stress og jag. En massage har til formål at give afspænding og nedsætte stress niveauet for en stund og du kan sørge for at få hele herligheden hjem til dig. Der er nemlig mulighed for at få besøg af en professionel massør i dit hjem. Således slipper du for at skulle ud af døren og køre afsted i byen til massage på Fyn. Her kan du i stedet blive hjemme og måske endda vil du nemmere kunne få tid til lidt ekstra selvforkølelse. 

Har du brug for fysiurgisk massage til de vanlige skavanker? 

Hverdagen er travl og du har måske ikke lagt mærke til at du har spændinger her og der som følge at eksempelvis arbejdsstillinger, så er du ikke alene. Der er rigtig mange mennesker der i Danmark går rundt med lidt ømheder i musklerne i skuldrende, lænden eller nogle helt andre steder der gør, at der ikke helt er det samme muskulære overskud i hverdagen. I dette tilfælde er det godt at der findes fysiurgisk massage. Her har du nemlig muligheden for at få professionel hjælp, der kan afspænde de ramte områder, så du igen har fuld bevægelsesfrihed og kan mærke hvor rart det egentlig er, at være afspændt. 

Sportsmassage kan hjælpe dig med bedre præstationer 

Når du dyrker sport på højt plan, eller har gang i den private motionscykel til dagligt, så kender du helt sikkert også til trætte muskler, ligesom at led eller sener kan være hårdt belastede til tider. Dette er blandt andet grundet en større belastning, men også tilstedeværelsen af mælkesyre der sætter sig omkring muskulaturen efter træning. Kroppen skal selv kunne transportere affaldsstofferne væk fra musklerne og ud af systemet igen. Du kan dog få hjælp ved hjælp af en sportsmassage hvor der er fokus på bindevævet så du igen kan blive smidig og afspændt. Her vil sportsmassage være ideel til at nedsætte restitueringen efter træning, ligesom der kan være særlige steder i kroppen, led eller sener som har brug for lidt ekstra understøttelse som følge af en større belastning. Så bliver du igen hurtigt klar til at dyrke sport. 

Del artikel

Andre læser også