MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du have holdningskorrigerende tøj i fremtiden?

Af Redaktionen

Holdningskorrigerende tøj er noget som er kommet for at blive. Der er ingen tvivl om at holdningskorrigerende tøj bliver noget som vi kommer til at se langt mere af, da der allerede i dag er mange som oplever store rygproblemer fordi de enten ikke bevæger sig nok, eller fordi de har nogle ryglidelser. Men med holdningskorrigerende tøj, så vil man opleve at man bliver tvunget til at rette sig op i en bedre og mere sund positur, hvilket hjælper til at man ikke sidder og falder sammen i ryggen sidst på dagen. Vi har fundet en del af vores informationer omkring holdningskorrigerende tøj på bedreryg.dk her.

Hvad er holdningskorrigerende tøj?

Holdningskorrigerende tøj er tøj som giver en sundere og mere korrekt holdning. Der findes en hel masse dokumentation på at det kan afhjælpe rygsmerter for bestemte personer, og der er også flere og flere rundt omkring der begynder at købe holdningskorrigerende tøj for at se om det virker for dem. Det der er vigtigt at huske er, at holdningskorrigerende tøj kun hjælper med at bidrage til en sundere holdning i ryggen, men det altså ikke altid er nok for at lindre rygsmerter. Derfor er det en god ide at sikre at man også sørger for at træne sig ryg med øvelser der kan styrke dens muskulatur, så du gør hvad du kan for at holde rygsmerterne væk. Læs om holdningskorrigerende tøj på godrygstøtte.dk hvor du kan læse omkring de for-og imod der findes samt lære omkring teknologien bag denne type tøj.

Kan alle bruge holdningskorrigerede tøj?

Langt de fleste kan bruge holdningskorrigerende tøj, men hvis man f.eks. har nogle rygsygedomme eller ryglidelser, så bør du altid tale med din læge eller fysioterapeut inden du begynder at teste denne type tøj af. Det er nemlig ikke sikkert at hvad der er godt for naboen er godt for dig, og hvis man har lidelser og rygsygedomme, så kan det ende med at gøre disse smerter værre hvis man ikke sikre sig at det er en go ide i samarbejde med fagfolk som kender dine problemer. Men langt de fleste mænd og kvinder kan bruge holdningskorrigerende tøj, som vil gavne deres holdning til en sundere holdning for ryggen.

Del artikel

Andre læser også