Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skift dit bredbånd ud med fibernet – og få en lynhurtig forbindelse  

Af Redaktionen

Som beboer i Odense har du nogle helt unikke muligheder, når det kommer til en hurtig internetforbindelse.

De senere års teknologiske udvikling har givet anledning til en helt ny type internetforbindelse. Med fibernet får du en langt hurtigere forbindelse sammenlignet med almindeligt bredbånd.

Det giver dig nogle bedre forudsætninger, når du bruger dit internet.

I artiklen fortæller vi dig meget mere om det populære fibernet. Vi forklarer dig mere om, hvad forskellen på fibernet og bredbånd er, og hvorfor fibernettet kan ende med at blive din nye bedste ven.

Fibernet i Danmark

Fibernet er en ny teknologi inden for den hurtige internetforbindelse. I stedet for at benytte sig af det traditionelle bredbåndsinternet, kan du drage nytte af den nye teknologi. Fibernettet består af små fibre, der bevæger sig inde i lyslederkabler. Det betyder, at dataene kan sendes afsted med lysets hastighed og levere en langt hurtigere forbindelse til dig.

Det er ikke kun hastigheden, der øges ved fibernet. Også mængden af data, du har mulighed for at modtage, er langt større. Internet baseret på fiber er langt sværere at overbelaste. Det giver dig en særdeles stabil internetforbindelse.

Selvom fibernet er forholdsvis nyt herhjemme, kan mange danskere se frem til at nyde godt af den hurtige forbindelse. Tilbage i 2017 valgte Coops butikker at benytte sig af denne forbindelse. Formålet var at få flere lokale udbydere til at tilbyde fibernet til beboerne i de mindre byer. Det var startskuddet til danskernes hurtige forbindelse.

De store fordele ved fibernet

Kigger vi på de fordele, der er for dig og resten af Odenses beboere, er der mange at komme efter. Først og fremmest kan det gøre din hverdag nemmere.

Du slipper for at bruge unødvendigt meget tid på internettet, fordi din forbindelse er langsom. Samtidig skal du ikke bekymre dig om at klare nogle tunge opgaver hjemme foran computeren.

For de studerende har fibernettet en stor betydning. Det er særdeles vigtigt for studiemiljøet, at den tilbudte internetforbindelse på studiet er tilstrækkelig.

En ustabil internetforbindelse kan gøre det besværligt for de mange studerende at anvende det samme netværk på samme tid.

Derfor har landets universiteter også opgraderet deres forbindelser, så de kan tilbyde de studerende de bedste forudsætninger.

Hård konkurrence på markedet

Både bredbånd og fibernet koster penge, og her er prisforskellen efterhånden blevet markant mindre. Før i tiden kunne fibernettet koste tre gange så meget som en bredbåndsforbindelse.

Heldigvis har den store konkurrence på markedet resulteret i faldende priser, så du kan få en stabil og hurtig forbindelse uden at betale for meget.

Når du skal finde frem til din kommende internetudbyder, er en optimal løsning at forhøre sig hos flere forskellige udbydere. Det gælder både i forhold til at få den bedste dækning og den bedste pris.

Ved at forhøre dig hos forskellige udbydere kan du nemt og hurtigt opveje forbindelse over for pris. Forhør dig hos både store og små udbydere i Odense. Det sikrer dig den bedste aftale og internetforbindelse fremover.

Del artikel

Andre læser også