MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skøre præmier på højkant: Kom til Lykkehjulet LIVE i weekenden

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Storms
Foto: Storms

Har du ingen anelse om, hvad du skal give dig til lørdag aften?

Du skal da selvfølgelig prøve lykken på et hjul … for på Storms Pakhus er der nemlig vaskeægte nostalgisk TV-quiz stemning, når de inviterer til Lykkehjulet LIVE!

Herlighederne finder sted lørdag d. 1. august fra kl. 21.30 – 23.00.

“Lykkehjulet Live kombinerer stand-up & fornøjelige musikalske indslag med glæden ved at vinde fantastiske præmier. Hvornår har du sidst vundet en toiletbørste i tidsløst design? Tuk-tuk kiks?! Eller et billede af vores egen Daisy? Når du ikke får fingrene i en præmie, så får du i stedet serveret lækre drinks og god humor,” skriver Storms om arrangementet.

Det er konferencier Rasmus Skovmand og hans kompanion Erling Hjernø, der tager arven op fra Bent Burg og præsenterer et Lykkehjul anno 2020:

“Der er skruet op for tempoet, det skøre, humoren og feststemningen – mens vi selvfølgelig beholder hyggen. Spænd lattermusklerne til og gør klar til en række lørdag aftener, der ikke ligner noget, du har oplevet før,” skriver de.

På grund af corona, skal du stadig reservere din billet på forhånd – selvom billetten er ganske gratis. Du kan finde din billet her.

Du finder mere info om Lykkehjulet LIVE her.

Del artikel

Andre læser også