Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dit værste mareridt venter: Skrækfest klar med det vildeste gys

Af Christina Frederiksen

Virkeligheden overgår ofte forstanden.

Sådan er det også, når det gælder gys og gru.

Og derfor er det lige præcis virkelighedens horror, der er temaet ved årets Skrækfest, der bliver afholdt af Odense Bibliotekerne.

“Nogle gange er virkeligheden fyldt med flere rædsler, end fantasien er.

Derfor dykker vi på årets festival dybt ned i virkelighedens horror.

Vi skal blandt andet blive klogere på eksempelvis seriemordere.

Hvad er det, der skaber en seriemorder og hvorfor er vi så fascinerede af dem?,” skriver arrangørerne selv om eventet.

Skrækfest finder sted fra 29. februar til 2. marts på Hovedbiblioteket, Posten og Magasinet, og det er altså her, at festivalen vil gøre dig klogere på en lang række emner inden for virkelighedens horror.

Og nej, vi kommer ikke uden om det.

Skrækindjagende horror maze

Det er også her, at Skrækfest vil forsøge (næsten) at skræmme livet af dig i den skrækindjagende horror maze i bibliotekets kælder.

Til at hjælpe sig med den opgave har arrangørerne hyret folkene fra Fyns Sommerland, der tidligere har haft stor succes med deres Horror Drive Thru op til Halloween.

Her vil de gøre livet rigtig surt for alle voksne, der vover sig ind i deres frygtede horrorverden.

Fortsæt rejsen ind i grumme verdener i den virtuelle verden. Tag VR brillerne på hovedet og få horroren så tæt på, som den overhovedet kan komme.

Tør du konfrontere rædslerne, når den kigger dig direkte i øjnene? Tag dine venner med og se, hvem der kan holde hovedet koldt, når skrækken udspiller sig levende lige foran dig.

OBS: Horror maze er KUN for voksne (aldersgrænse: 15 år)

Udover den grufulde tur igennem bibliotekets kælder, er der også masser af andre fede tilbud på programmet til Skrækfest.

Du kan blandt andet opleve:

Foredrag med Kristian Corfixen, der vil tage dig med igennem “sygeplejerskesagen”. Altså sagen fra Nykøbing Falster Sygehus, hvor en sygeplejerske blev dømt for at slå sine patienter ihjel.

Kristian Corfixen er journalist og forfatter og dækkede sagen for dagbladet Politiken. Han kommer ind på mange vinkler i sagen, sagens hovedpersoner, politiets efterforskning, gerningsmandens motiv og jagten på beviserne. Han har talt med mere end 50 forskellige personer om sagen – inklusiv både politiets kronvidne og den dømte sygeplejerske.

Koncert og artisttalk med metalikonet Myrkur. Amalie Bruun alias Myrkur markerede sig fra start med rå second-wave black metal og en forkærlighed for den nordiske folkemusik. Myrkur går på scenen i anledning af hendes seneste album “Spine”, og hun har tidligere imponeret med koncerter på Copenhell, hvor hun netop skabte opmærksomhed ved at præsentere publikum for den nordiske folkesangstradition.

Dark Market. Kom og oplev, hvad der kun kan beskrives som det hyggeligste uhyggelige marked, når Dark Market indtager Odense Hovedbibliotek i forbindelse med Skrækfest.

Dark Market fejrer i år 20 års jubilæum og kan opleves i flere landsdele og til flere festivaler, blandt andet Copenhell og Prison Ink.

Dark Market giver mindre butikker, kunstnere og freelance-producenter med fokus på subkulturer mulighed for at præsentere og sælge deres produkter.

Markedet er børnevenligt og en oplevelse for hele familien.

Læs mere om Skrækfest og se hele programmet her.

Del artikel

Andre læser også