Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skyderi i villakvarter: 17-årig anholdt

Af Christina Frederiksen
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Fyns Politi har anholdt en 17-årig mand fra Aarhus Kommune i forbindelse med skudepisode på Strandvejen i Seden i går aftes.

Den anholdt fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense netop nu.

Tirsdag aften kl 21.13 fik Fyns Politi en anmeldelse om, at der var hørt skud på Strandvejen i Seden. Første patrulje er fremme kort efter og kan her anholde den 17-årige.

Sagen efterforskes

Fyns Politi efterforsker bredt. Blandet andet undersøger politiet, om skudafgivelsen hænger sammen med de to sprængninger, der har været to forskellige steder i Odense inden for de sidste 3 uger. 

“Vi undersøger, om skudsagen her hænger sammen med de to hændelser, vi har haft med kanonslag, der er blevet sprunget foran to forskellige adresser i Odense, men det er for tidligt at konkludere på det,” siger vicepolitiinspektør Claus Andkjær.

Fyns Politi anser ikke skudsagen fra i går aftes som en del af en bandekonflikt. I stedet anser politiet det for at være relateret til en konkret konflikt i det kriminelle miljø.  

“Der pågår en efterforskning nu, med henblik på at klarlægge det præcise hændelsesforløb for i går aftes yderligere. Herunder taler vi med vidner og undersøger de tekniske spor, der er blevet sikret på gerningsstedet,” siger Claus Andkjær.

Tryghedsskabende indsats

Fyns Politi har iværksat en tryghedsskabende indsats i området på baggrund af hændelsen, ligesom man har været i kontakt med den skole, der ligger i området.

Fyns Politi vil derfor have en løbende tilstedeværelse i Seden dagen igennem og vil bl.a. være ved Fjordager Hallen mellem klokken 19-21, hvor borgere kan komme forbi og tale med politiet, hvis man har behov for det, eller hvis man har oplysninger til sagen.

Del artikel

Andre læser også