Skynd dig afsted: I dag slår snegle-bageri dørene op
Fra i dag kan Odense sige, at vi har vores eget snegle-bageri.
Bevares. Smörbagt laver også andre ting – for eksempel mandelcroissanter og surdejsbrød – men sneglen er det bærende element i butikken.
Derfor fås sneglene i alskens udgaver med blandt andet Nutella, rom, kanel og lemoncurd.
Og klokken 9 slår Smörbagt dørene op i Vestergade 44, hvor John Damm-Ottesen har arbejdet i døgndrift på at få biksen klar.
Det er ikke verdens største butik, sådan rent kvadratmetermæssigt, og der er derfor også grænser for hvor meget bagværk, der er plads til.
Så det kan godt være, at det er en god idé at kridte skoene, hvis du vil nå forbi og smage på lækkerierne her på åbningsdagen!
Dog skal du ikke forvente en masse start-tilbud, for priserne kommer som udgangspunkt til at være knivskarpe.
Jo flere snegle, jo billigere
Som John Damm-Ottesen siger:
“Vi kommer til at tage 30 kroner for et surdejsbrød. Der tror jeg, at de fleste kan være med.”
Og når det kommer til sneglene, så bliver de billigere, jo flere du køber.
Ved 4 styk koster en enkelt 24 kroner, mens stykprisen falder til 21 kroner, når man køber 12.
Og det kan man jo hurtigt have lyst til, hvis man skal give kage på kontoret!
Smörbagt åbner i dag fredag klokken 9 i Vestergade 44 – lige over for Mammas.