Slår pjalterne sammen: Gourmet-restaurant laver pop up på Dallund Slot

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hvis du er til gourmetmad og restaurantbesøg, så kender du sikkert allerede Restaurant Vår, som blandt andet blev nævnt i Michelin-guiden i 2019.

Nu kan oplevelsen blive endnu større.

Restaurant Vår er nemlig gået sammen med det nordfynske Dallund Slot for at skabe den helt perfekte helhedsoplevelse med en særlig pop up restaurant.

28. august, 4. og 5. september kan du derfor komme på slotsophold med gourmetmad i særklasse. Oplevelsen består af fem eller ni retter plus velkomstdrink, overnatning og morgenmad.

Foruden de smukke omgivelser på det nordfynske slot, der ligger under en halv time fra Odense centrum, så er der i sandhed tale om en forkælelse af de helt store. For se bare her, hvad menuen byder på:

  • Snacks
  • Saltet hellefisk, syltede grønne jordbær,
  • Glaskål, blåmuslinger og løvstikke
  • Bagt kulmule, polenta, persille og havgus, sauce vierge med tørrede tomater, persille og olivenolie.
  • Stegt pighvar, bladbeder, grønne tomater og fiskefume med Løjrom og æbler
  • Jomfruhummer fra læsø, blomkål og soya med ingefær, chili og brunet smør
  • Modnet vildt, mjød, grillet kål og tyttebær
  • Oksekød fra slottet grillet over bål,
  • Kryddersmør med havens urter og kartofler med kål og blå grube
  • Danske Oste fra thise og sønderhaven
  • Rugbrød, knækbrød og ribsgele
  • Jernurt, Youghurt og Aquavit
  • Sensommerbær, råmælk, hyldeblomst og havesyre

Selvom du ikke lige har en bryllupsdag, der skal fejres, eller en anden mærkedag, så tænker vi her på MigogOdense, at det nok alligevel er værd at forkæle kæresten med en lækker oplevelse, når man ser menukortet ovenfor.

Du kan læse mere samt booke dit ophold her.