MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slikmekka i Odense: Her er byens bedste bland-selv-slik butikker

Af Redaktionen

De fleste har gode barndomsminder om de lykkelige stunder, hvor man skovlede sin yndlingsslik op i posen, til man næsten skammede sig.

Konceptet er kommet for at blive, og det er ikke kun attraktivt for de mindste: Mange slikglade voksne går også rundt og fylder slikposen til en hyggelig aften foran Netflix eller sammen med vennerne.

Derfor har vi samlet nogle af Odenses bland-selv-slikbutikker til dig, som aldrig bliver for gammel til at fylde din egen slikpose.

Yam Yam Slik: Nørregade 77

Yam Yam Slik ligger lige overfor OBC og har et kæmpe men overskueligt udvalg af slik. Det er et slikmekka, hvor du uden tvivl kan finde dit yndlingssnolder. Udover bland-selv-slik finder du selvfølgelig også chips chokoladebarer og meget andet til at stille dit sukkerbehov.

Pris: 8,95/100g

Lollypop: Nørregade 54

Hos Lollypop finder du mellem 250 og 300 forskellige slags slik og et feminint farvetema, der henleder tankerne på My Little Pony eller Care Bears.

Her finder du mellem 250 og 300 forskellige slags slik, så der er nok at vælge imellem. Udover bland-selv-slik har Lollypop naturligvis også chips, chokoladebarer og meget andet.

Pris: 6,95/100g (Weekend: 5.95/100g)

World Nuts: Bazar Fyn

Hvis du vil have noget anderledes og måske sundere bland-selv-slik, så skal du prøve World Nuts i Bazar Fyn. Her finder du blandt andet alverdens karamelliserede og saltede nødder, tørret frugt, jelly beans og masser af sjove chokoladekugler med nødder, lakrids og andet godt.

Pris: Mellem 17,95/100g og 25,00/100g

Slikparadiset: Kongensgade 53

Ved slikparadiset har de over 300 forskellige slags slik, og butikken lever i sandhed op til sit navn. Ud over en overflod af slik, byder Slikparadiset også på softice, slush ice, varme drikke og meget andet.

Pris: 10,95/100g

Slik Palace: Overgade 55

Slik Palace ligger for enden af overgade og står parat med cirka 250 forskellige slags slik, så det burde være muligt at finde din signatursnack. Hvis du ikke kan tage stilling til, hvad du skal skovle i posen, så har Slik Palace også chokolade, chips og andet sødt.

Pris: 10,00/100g (Fredag-lørdag: 8,00/100g)

 

Seneste nyt