Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sluk tørsten med en kold Tuborg: Tinderbox forlænger samarbejdet

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Tinderbox.dk.
Foto: Tinderbox.dk.

Danmarks 3. største festival – Tinderbox – har i dag offentliggjort, at de har indgået endnu en treårig sponsoraftale med Tuborg. Det betyder, at du og de andre festivalgængere kan slukke tørsten med Grøn Tuborg, når Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene fra torsdag den 28. juni til lørdag den 30. juni.

Et godt samarbejde

Begge parter er glade for samarbejdet og ser frem til tre år mere:

“Tinderbox er en væsentlig og veletableret festival, hvor op mod 40.000 glade gæster hvert år samles for at holde fest i Tusindårsskoven. Publikum har været fantastisk de første tre år. De har opført sig eksemplarisk, drukket med respekt og skabt en musikfest, som Tuborg fortsat gerne vil være en del af. Hvor der er god musik til ørerne, skal der være Grøn Tuborg til ganen, og det sikrer vi med denne nye aftale,” siger sponsorchef Peter Giacomello fra Carlsberg Danmark.

Også folkene bag Tinderbox Festival er glade for den fornyede sponsoraftale.

“Vi er meget stolte over at lave endnu en 3-årig aftale med Tuborg. Tuborg er nærmest som fast inventar på musikfestivalerne i dag, og vores gæster forventer, der er Grøn Tuborg, når de kommer. Tuborg har været med fra begyndelsen og er den helt rigtige partner for os. Vi kender hinanden, og det skaber en god tryghed og ikke mindst sikkerhed for, at vi kan servicere vores gæster på bedste vis,” siger festivalchef Brian Nielsen.

Foto: Tinderbox.

33 navne er klar

Med dagens nye hovednavn er der nu i alt 33 navne på programmet, som lige nu ser ud som følger: Alanis Morissette, Alex Vargas, Bastille, Bisse, Bladtkramer, C.V. Jørgensen, Carpark North, Craig David TS5, Depeche Mode, Dizzy Mizz Lizzy, Editors, French Montana, IAMJJ, Iggy Pop, Jack White, Jamie Lawson, Julian Jordan, Kungs, Laidback Luke, Lucas & Steve, Matoma, Nause, Nik & Jay, Off Bloom, Pegboard Nerds, Prophets of Rage, R3hab, Scarlet Pleasure, Skunk Anansie, The Breeders, Tiësto, Velvet Volume og Wiz Khalifa.

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.

Del artikel

Andre læser også