MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut efter flere mesterskaber: Siger farvel til Odense

Af Christina Frederiksen
Foto: Odense Håndbold
Foto: Odense Håndbold

Træerne vokser ikke ind i himlen.

Og efter to år som træner med masser af succes må Odense Håndbold vinke farvel til cheftræner Ulrik Kirkely, som har valgt at takke ja til et job som cheftræner for Györi Audi ETO KC. 

Ungarske Györi Audi ETO KC har tilbudt Ulrik Kirkely et job som cheftræner for klubben fra den kommende sæson – et tilbud, som Ulrik Kirkely har valgt at takke ja til.

Ulrik Kirkely har stået i spidsen for Odense Håndbolds succesfulde kvindehold siden 2020 og har de seneste to år vundet en pokaltitel og to danske mesterskaber.

Sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, udtaler:

”Det er naturligvis med stor ærgrelse, at jeg har modtaget Spånes (Ulrik Kirkelys, red.) opsigelse, da han har gjort og stadig gør et kæmpe stykke arbejde her i klubben. Når det så er sagt, er jeg glad på hans vegne, og det er en stor mulighed, som han her kan se frem til.

Jeg er sikker på, at Spåne i Györ vil gøre et fremragende indtryk – præcis som han har gjort her i Odense. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Spåne vil lægge al sin håndboldkærlighed i vores projekt resten af sæsonen og gøre alt, hvad han kan for at slutte godt af i klubben.”

Trine Nielsen fortsætter:

”For os, som klub, handler det nu om at sondere markedet og finde den helt rigtige trænerprofil til vores fremtidige projekt – en, der kan være med til at tage Odense Håndbold endnu tættere på vores fremtidige drømme og mål. Jeg er overbevist om, at det nok skal lykkes, og at vi til næste sommer står med en træner, der sammen med holdet er klar til at arbejde benhårdt på at indfri vores fælles ambitioner.”

Ulrik Kirkely fortæller selv:

Pludseligt tilbud

”Jeg er og har været helt utrolig glad for af være en del af Odense Håndbold – samarbejdet med pigerne, Kristian Danielsen, hele staben omkring holdet, ledelsen og alle i og omkring klubben. Jeg har været helt afklaret med, at hvis jeg en dag skulle videre inden for kvindehåndbold, så skulle det være en opgave som klub- eller landstræner på øverste niveau.

Dette er ikke opstået, fordi jeg har søgt nye udfordringer, men pludselig kom dette tilbud, som jeg har overvejet grundigt, og som jeg altså ikke kunne sige nej til. Nu bliver min opgave sammen med holdet at fortsætte med at have fuld fokus på, at Odense får et godt forår i både den danske liga og i Champions League – og forhåbentlig hente endnu en titel til klubben.”

Ulrik Kirkely er 50 år og har været cheftræner i Odense Håndbold siden september 2020. Inden skiftet til Odense Håndbold var Ulrik Kirkely landstræner for det japanske kvindelandshold, og han har desuden været landstræner for Bahrains og Saudi Arabiens herrelandshold samt assistenttræner for det danske kvindelandshold.

Del artikel

Andre læser også