Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med bake-off: Populær bager udvider med ny afdeling

Af Stine Kjølby Christensen

Det er efterhånden almindeligt kendt, at de “ægte” bagerier har været udfordret af supermarkedernes nemme og billige bakeoff-afdelinger.

Alligevel er det lykkedes for de engagerede Baker Boys at finde fodfæste i Odense siden deres åbning i 2017.

Baker Boys, der holder til på Blækhatten 1D, er kendt og elsket for deres langtidshævede brød og smørbagte kager – og odenseanerne kørte gerne fra nær og fjern for at få fingrene i det gode og solide bagværk, der naturligvis er bagt helt fra bunden.

Det er dog ikke kun bagerens kunder, der har kigget langt efter Baker Boys’ store succes.

Det skulle nemlig vise sig, at Superbrugsen i Højby havde fået øjnene op for de kræfter, som Baker Boys kunne tilbyde.

Derfor har Superbrugsen nu fået deres eget bake-off af vejen og i stedet åbnet op for en 100 kvm. stor Baker Boys-afdeling i butikken.

Et tak til kunderne

En drøm er gået i opfyldelse for Emil Lauritsen, Jim Heinmann og Kamilla Klausen, der alle er en del af Baker Boys-familien.

“Som de fleste ved, har vi jo allerede været gennem en stor udvikling. I har været med til at følge denne udvikling, og vi håber, det også har været spændende for jer.

Det er selvfølgelig sket med hårdt arbejde, men det skyldes i lige så høj grad, at folk har ville bakke op om vores lille butik. Hele holdet kan kun sige: Tak, tak og TAK!” skriver de på deres Facebook-side.

Åbningen af den nye afdeling skete d. 1. oktober, og siden har Superbrugsens kunder altså kunnet nyde godt af friskbagt bagværk – hele dagen.

Godt håndværk og gode stunder

Den nye afdeling får naturligvis ingen konsekvenser for den første – i hvert fald kun af den gode slags.

“Vi ønsker at bibeholde det lokale og den hyggelige stemning. Derfor bliver der ikke ændret på nogen arbejdsgange.

Hele vores butik hviler på godt håndværk og gode stunder. Så vi forsætter altså med at bruge smør. Vi står forsat op hver dag og bager med kærlighed. Vi bager forsat fra bunden og i butikken.

Alt ved det gamle,” skriver de på Facebook.

Tid til udvikling

Kamilla og Jim, der sammen ejer Baker Boys, regner også med, at den nye afdeling kan være med til at udvikle konceptet i en positiv retning.

“Det er ingen hemmelighed, at når man har travlt, bliver der ikke tænkt meget ud af boksen.

Med flere bagere og mere tid til udvikling, skulle det gerne åbne op for et større sortiment, og derved endnu større inspiration, når man træder ind.

Kort sagt betyder det, at de to butikker er uafhængige af hinanden – men de er brødre, de er Baker Boys: de står sammen, og de hjælper hinanden,” skriver de.

Du kan følge med i Baker Boys-eventyret lige her.

Del artikel

Andre læser også