Slut med bake-off: Populær bager udvider med ny afdeling

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er efterhånden almindeligt kendt, at de “ægte” bagerier har været udfordret af supermarkedernes nemme og billige bakeoff-afdelinger.

Alligevel er det lykkedes for de engagerede Baker Boys at finde fodfæste i Odense siden deres åbning i 2017.

Baker Boys, der holder til på Blækhatten 1D, er kendt og elsket for deres langtidshævede brød og smørbagte kager – og odenseanerne kørte gerne fra nær og fjern for at få fingrene i det gode og solide bagværk, der naturligvis er bagt helt fra bunden.

Det er dog ikke kun bagerens kunder, der har kigget langt efter Baker Boys’ store succes.

Det skulle nemlig vise sig, at Superbrugsen i Højby havde fået øjnene op for de kræfter, som Baker Boys kunne tilbyde.

Derfor har Superbrugsen nu fået deres eget bake-off af vejen og i stedet åbnet op for en 100 kvm. stor Baker Boys-afdeling i butikken.

Et tak til kunderne

En drøm er gået i opfyldelse for Emil Lauritsen, Jim Heinmann og Kamilla Klausen, der alle er en del af Baker Boys-familien.

“Som de fleste ved, har vi jo allerede været gennem en stor udvikling. I har været med til at følge denne udvikling, og vi håber, det også har været spændende for jer.

Det er selvfølgelig sket med hårdt arbejde, men det skyldes i lige så høj grad, at folk har ville bakke op om vores lille butik. Hele holdet kan kun sige: Tak, tak og TAK!” skriver de på deres Facebook-side.

Åbningen af den nye afdeling skete d. 1. oktober, og siden har Superbrugsens kunder altså kunnet nyde godt af friskbagt bagværk – hele dagen.

Godt håndværk og gode stunder

Den nye afdeling får naturligvis ingen konsekvenser for den første – i hvert fald kun af den gode slags.

“Vi ønsker at bibeholde det lokale og den hyggelige stemning. Derfor bliver der ikke ændret på nogen arbejdsgange.

Hele vores butik hviler på godt håndværk og gode stunder. Så vi forsætter altså med at bruge smør. Vi står forsat op hver dag og bager med kærlighed. Vi bager forsat fra bunden og i butikken.

Alt ved det gamle,” skriver de på Facebook.

Tid til udvikling

Kamilla og Jim, der sammen ejer Baker Boys, regner også med, at den nye afdeling kan være med til at udvikle konceptet i en positiv retning.

“Det er ingen hemmelighed, at når man har travlt, bliver der ikke tænkt meget ud af boksen.

Med flere bagere og mere tid til udvikling, skulle det gerne åbne op for et større sortiment, og derved endnu større inspiration, når man træder ind.

Kort sagt betyder det, at de to butikker er uafhængige af hinanden – men de er brødre, de er Baker Boys: de står sammen, og de hjælper hinanden,” skriver de.

Du kan følge med i Baker Boys-eventyret lige her.

Spændt op til lir: Jokeren giver gratis koncert på Odense-café

Skrevet af: Michael Qureshi

Jokeren kan stadig endnu.

Kendt for hits som “Spændt op til Lir”, “Havnen”, “Gravøl” og mange flere så formår Jokeren stadig at skyde en fest i gang, når han optræder.

Det gør han så i Odense fredag d. 3. januar. Man kunne vel være fræk og kalde det for nytårskur med Jokeren.

Gratis koncert på Kræz

Ganske usædvanligt er hans intime koncert gratis, når Café Kræz inviterer til koncert med hele Danmarks gadedreng.

“Han er stadig den dag i dag, Danmarks ukronede rapkonge og han kommer og fester med os 03. januar – måske for at skyde det nye år i gang med manér eller måske for at lære os alle sammen de forbudte trin fra Vild med Dans, og for at fyre fede numre af, både hans egne og fra Den Gale Pose. Glæd dig til bl.a. ”Spænd op til Lir’”, ”Den Dræbende joke” og ”Havnen,” skriver Kræz på deres Facebook-side.

Knap 1000 har allerede markeret sig som interesseret eller deltager i Facebook-begivenheden.

Koncerten starter ifølge Kræz lidt efter midnat, men de anbefaler, at man kommer i god tid og evt. booker deres bord-pakker.

Hvad: Gratis koncert med Jokeren
Hvor: Kræz
Hvornår: Fredag d. 3. januar
Læs mere her

Har du set det?: Dele af Odense Å er fuldstændig grønt

Skrevet af: Redaktionen

Det var et bemærkelsesværdigt syn forbipasserende fik ved et stykke af Odense Å tidligere i dag.

Her var vandet fuldstændig grønt, og det fik folk til at standse op for at kigge nærmere på fænomenet. Odense Kommune blev også kontaktet både af borgere og medier for at få svar på, hvad der gjorde, at dele af åen var helt grønt.

Det var i Eventyrhaven ved Bagåen, at man fik det usædvanlige syn, og der blev straks sat folk på sagen for at undersøge årsagen.

Drillenissen har været på spil

Efter flere forskellige konklusioner har man nu fundet frem til den rigtige årsag. Det fortæller Vandcenter Syd i en meddelelse.

“Drillenissen har været på spil.

Den såkaldte Bagå ved Eventryhaven er p.t. skrigende grøn.

Man skal dog ikke være bekymret, da den grønne væske ikke er giftig – for hverken mennesker eller dyr.

Efter alt at dømme har en nærliggende ejendom testet deres kloak for utætheder ved hjælp af grøn sporingsstof, der så er røget i åen.”

Man kan se video fra den grønne del af åen på TV 2 Fyns indslag herunder

Store navne afsløret: Her er programmet for Valdemars Slot Open-air

Skrevet af: Michael Qureshi

Danske darlings, retro-rock og kommende superstjerner – programmet for Valdemars Slot Open-air er netop offentliggjort.

Det vil for mange være rimelig klogt allerede nu at krydse datoen lørdag den 22. august 2020 af i kalenderen.

For denne dag byder Valdemars Slot nemlig på en eksklusiv oplevelse i det sydfynske:

“Det bliver lyden af sommer og smagen af Fyn i de smukkeste omgivelser. Med et så kraftigt udsving på lækkerheds-barometret, så bliver denne lørdag svær af slå, siger Rune Erbs Ledet, program- og kommunikationschef hos Live Culture.

Valdemars Slot er et af de mest pragtfulde spillesteder i landet. De idylliske omgivelser og den skønne natur skaber en helt unik ramme og et fællesskab, der hurtigt forvandler en stemningsfuld lørdag i august til en ren folkefest.

Lækker, lækker, lækker…

Øverst på plakaten til Valdemars Slot Open-air finder du Danmarks største pop-duo. Nik og Jay er kendt som et af landets bedste live-bands, og deres optræden bliver med garanti en kæmpe fest, når beatet får elmetræerne til at pulse i takt til alt fra boing boing til boom-bang-badanka-dang.

Et af sommerens helt store nostalgiske navne er legendariske Malurt. Mange danske rockelskere har længe drømt om en gendannelse af det episke band – og nu, hvor drømmen er blevet til virkelighed, kan vi se frem til et fantastisk genhør med rendyrket dansk rock.

Folkekære Mads Langer kræver nærmest ingen introduktion. Han har knækket hitlisterne utallige gange, og fortsætter med at levere den ene klassiker efter den anden. Mads Langer er gaven, der bliver ved med at give – og vi pakker den gerne op igen og igen.

Barselona er på rekordtid blevet et af de mest lovende navne på den danske musikscene. De har spillet udsolgte koncerter over hele landet, og anmelderne drysser flittigt stjerner ud over de to unge fyre.

Svendborg-bandet Patina er tre trommeslagere, der skiftes til at være frontmand. Bandets specielle ramme er blevet fremhævet af anmeldere som ”skabt til den store scene” og ”blandt årets oplevelser”. Bandet vandt P3’s Karrierekanonen i 2019.

Noget for enhver smag

Med et koncertprogram, der sætter barren højt og bredt, har det været vigtigt for arrangøren, at resten af arrangementet følger den høje kvalitet. Det betyder blandt andet, at især maden bliver noget helt særligt.

“Det handler om hygge og velvære – men også høj kvalitet.

Med det brede og udsøgte udvalg inden for musikken og maden vil gæsterne hurtigt kunne mærke, at det her er en folkefest med fokus på forkælelse,” fortæller Rune Erbs Ledet.

Koncertpladsen bliver udvidet med et helt nyt område, Valdemars Foodcourt, hvor gæsterne vil kunne nyde mad og drikke hele dagen igennem fra forskellige madboder.

Køkkenerne vil have det tilfælles, at de alle har fokus på økologi, de gode råvarer og bæredygtighed.

Og vil du undgå madkøen og hellere bruge tiden på at synge med foran scenen, kan du allerede nu bestille en lækker picnickurv. Så er maden og underholdningen sikret.

Køb din billet allerede fra den 12. december til en helt særlig early bird pris på 495,- + gebyr. Prisen stiger 1. februar til 550,- + gebyr og igen 1. juni til 595,-.

Hvad: Valdemars Slot

Hvor: Valdemars Slot, Slotsalleen 100, 5700 Svendborg

Hvornår: Lørdag den 22. august 2020

Link: https://liveculture.dk/event/valdemars-slot-open-air/