Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smag på landets bedste: Kom med til Danmarks største virtuelle ginsmagning

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Gin er blevet in!

Eller det har det faktisk været de seneste par år, og den geniale alkoholiske drik er vokset til at blive en af danskernes foretrukne, når der skal nydes en god drink eller to.

Men i disse corona-tider er det ikke helt ligetil at nyde en lækker gin & tonic i gode venners lag. Men bare rolig – alt kan lade sig at gøre i den virtuelle verden.

Fredag den 8. maj kan du deltage i The Bird’s Virtuelle ginsmagning med titlen De Bedste Danske Gins, hvor de sammen med nogle af de bedste danske Gin & Tonic-producenter står for en mindeværdig start på weekenden.

Konceptet er helt ligetil:

Du bestiller blot en smagekasse til 325 kr., som indeholder 5 særligt udvalgte gin & tonic’s, som indgår i smagningen.

LIVE-transmittering med masser af gin-nørderi

Ginbaren The Bird & The Churchkey live-transmitterer hele ginsmagningen  i samarbejde med 5 danske ginmagere fra allerøverste hylde.

De skønne enebærholdige dråber bliver leveret af Herbie, Elg, Trolden Bryghus, CPH Origin og Nordisk Brænderi og bliver akkompagneret af et udvalg af Tonics fra Oh DEER! og ikke mindst The Bird’s helt egen hustonic.

Fra studiet vil vært, Anders Mundelin fra Craftmakers Collective, minutiøst gennemgå hver gin & tonic sammen med de to gineksperter Michael Sperling fra En Verden af Gin og The Bird’s egen fader Christian Tønnesen, som desuden vil tale vidt og bredt om ginproduktion og ginnens historie.

“Undervejs tager vi også en smuttur ud i det danske land, når vi stiller direkte om til de fem ginmagere, som alle byder ind med helt unikke indsigter og historie om deres produkt. Det bliver en tour de force udi dansk gin,” lover arrangørerne.

Hvad: Danmarks største virtuelle ginsmagning
Hvor: Online
Hvornår: Fredag d. 8. maj kl. 15.00

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også