MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Snart slut: Nyt fjernbuskoncept lukker i Danmark

Af Jonathan Sten Drivsholm

I denne uge kører Fleet sine sidste ture gennem landet.

Fjernbuskonceptet blev lanceret i marts sidste år, men allerede nu – godt 14 måneder senere – står det klart, at det må lukke. Det skriver Vikingbus, der står bag Fleet, i en pressemeddelelse.

Helt konkret lukkes konceptet ned som selvstændigt brand, mens alle Fleet’s busser og chauffører integreres i Vikingbus’ øvrige forretning.

Derfor lukker Fleet

Beslutningen om at lukke Fleet skyldes ifølge Vikingbus et ønske om at fokusere på kerneforretningen for at imødekomme den efterspørgsel, selskabet oplever som leverandør af bustransport til andre virksomheder og offentlige kunder.

Samtidig har det vist sig, at der ikke var nok kunder på fjernbusmarkedet, hvor der er hård konkurrence fra andre aktører som Kombardo Expressen og Flixbus.

”Vi har været glade for at afprøve Fleet på markedet, men vi skal hele tiden udvikle vores forretning og det, vi vælger at investere i.

Selvom kunderne i første omgang tog rigtig godt imod vores nye koncept, så må vi efter lidt mere end et år konstatere, at det ikke er muligt at drive Fleet med den lønsomhed, som vi ønskede at opnå.

Når vi samtidig oplever historisk høj efterspørgsel i vores kerneforretning, har vi besluttet at lukke Fleet og integrere busflåden og chauffører i Vikingbus”, forklarer administrerende direktør for Vikingbus, Thomas Wandahl, i pressemeddelelsen.

Fleet ruller ud på de danske veje for sidste gang søndag den 16. juni 2024.

Vikingbus oplyser, at alle kunder kontaktes og informeres om lukningen – alle, der har booket billet til efter den 16. juni, får refunderet billetprisen.

Del artikel

Andre læser også