SOIR åbner lørdag: Kendte ansigter åbner Odenses nye hotte natklub

Skrevet af: Stine Schmidt Jørgensen
Drengene bag SOIR
Drengene bag SOIR

Der er fart på nattelivet i Odense.

Nu forsøger ny natklub at skabe større oplevelser på natklub-scenen i byen

På logoet er et stort rødt løvehoved, og løven går igen igennem hele set-uppet omkring SOIR.

Det skal være en ekstraordinær oplevelse at besøge den nye natklub, og SOIR slår dørene op på den velkendte adresse Klingenberg 14 i morgen lørdag den 16. marts klokken 23.45.

Drengene bag SOIR har et ønske om at give gæsten alt det, de ikke forventer.

Hvis du ikke var der, skulle du gerne vågne op dagen derpå og tænke ”øv, jeg skulle have været der”, når du scroller gennem dine sociale medier.

Panthera

Eksklusivt uden at koste kassen

”Det vigtigste for os er at være i øjenhøjde med gæsten. Der skal være tid til gæsten”, fortæller Emil Eskelund.

Sammen med sin bror Mathias Eskelund slår de lørdag dørene op til SOIR’s første brøl, som drengene skriver på natklubbens facebookside.

Ambitionen med den nye natklub er at skabe en natklub for 20+ år, der ikke går på kompromis med service.

”Vi er vant til, at få det vi forventer, når vi går i byen. Vi vil gerne give gæsten det, som vedkommende ikke forventer, uden at det bliver dyrere end andre steder,” siger han.

En anden vigtig ambition for holdet bag SOIR er, at der ikke kan forhandles i døren om, hvilken dato, der står på ID’et.

”Der mangler en 20+ klub i Odense, der aldrig går på kompromis med aldersgrænsen. Man kommer simpelthen ikke ind, hvis man er under 20 på SOIR”, fortæller Emil Eskelund.

Øger bemanding så man undgår kø

På klubben er der høj bemanding på, så de gennem hele natten kan servicere gæsten til UG uden for langsom betjening.

De velkendte plastikglas med husets sjusser er skiftet ud med flotte cocktails i glas, der passer til sådanne læskende væsker.

Målet er nemlig ikke kun at gøre det godt. Det er at give gæsten på SOIR en på opleveren hele vejen rundt.

Klubbens signaturdrink er et godt eksempel på dette.

Den fylder en hel liter, men koster alligevel kun 99 kroner natten lang. Om du vil dele den med en ven eller drikke den selv, er helt op til dit eget mod.

Drinken er fyldt med smage af ananas, lime og appelsin. Og så kan den godt få dig igennem hele natten, hvis du ikke har lige så høj tolerance for procenterne, som andre.

”Odense er en studieby, så dem vil vi gerne have med. Her kan man være med, både hvis man kun har SU’en, men også hvis man har lyst til en lækker og flot cocktail”, siger Emil Eskelund.

Kendte ansigter i nattelivet

På SOIR er der mulighed for at trække sig tilbage i loungen. Her kan man føre en samtale, mens man har et overblik over dansegulvet og bordene, der omkranser det.

De to brødre bag det nye initiativ er ikke nye i det odenseanske natteliv.

”For et par år siden kørte vi Törst i LA bars lokaler om torsdagen.

Da vi fik muligheden for at bruge de her lokaler, kunne vi se potentialet til at skabe en god 20+ lørdagsfest”, fortæller drengene.

Vil ikke være kedelige

Til hverdag læser Emil til produktionsingeniør og Mathias cand.merc. med fokus på at opbygge og vedligeholde brands.

Drengene vil bruge den viden, de får fra deres uddannelser til at udvikle SOIR.

“Vi vil ikke brande os selv som de andre natklubber gør. Det er kedeligt.

I stedet vil vi vægte ironi over selvhøjtidelighed. Vi vil give den et ironisk twist.

En såkaldt ironic sales proposition”, forklarer Mathias Eskelund.

Et godt eksempel på det er den video, der kom op på SOIRs facebookside i torsdags.

Den kendte adresse Klingenberg 14 har i mange år huset 18+ fester, men for tre måneder siden kom idéen, om at skabe en central 20+ klub på adressen.

”Folk skal ikke være i tvivl om, hvad de skal, efter de har siddet og varmet op.

De skal herind, fordi de kommer til at finde ud af, at det er sjovest”, siger drengene og fortsætter ”man behøver ikke tage på café og så aldrig komme videre i byen.

Man kan godt komme herind og hygge med en cocktail, og hvis man så bliver fristet af dansegulvet, kan man bare gå derned”.

Åbner lørdag

Lørdag klokken 23.45 og alle lørdage fremover holder SOIR åbent.

Ifølge brødrene skal man kigge forbi, hvis man har lyst til en på opleveren.

Og desuden hvis man har lyst til en espresso martini, en twisted passion eller en old cuban – for dem er der kræset for.

Cocktailen bliver ikke bare rystet og serveret. Først bliver der spurgt, hvordan du vil have den. Sød eller sur? Stærk eller mild?

Alle er velkomne, men allerede nu har de åbnet for, at man kan søge om medlemskort til klubben.

Med dem kan man sikre sig endnu større fordele ved at besøge klubben. Allerede inden for 24 timer havde drengene fået 280 anmodninger om medlemskab.

Æørdag er der gratis entre indtil klokken 01, og med studiekort er der gratis indgang hele natten.

Bliv inspireret til lækker mad: Claus Meyer holder foredrag i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
PR foto: Tikko
PR foto: Tikko

Hvis man siger dansk madkultur, må man også sige Claus Meyer.

Den gastronomiske iværksætter har i mere end 30 år sat sit præg på den danske madkultur, bl.a. som vært på mere end 300 programmer på DR1 og som forfatter af 30 koge- og bagebøger.

Han er endvidere partner i den danske Michelin-restaurant Noma samt medejer af to andre Michelin-restauranter i New York.

Nu rejser han rundt i Danmark for at dele ud af sine erfaringer indenfor mad såvel som formålsorienteret virksomhed, og torsdag den 30. april fra kl. 19.00 til 21.00 kommer han til Magasinet i Odense.

Meyer vil i løbet af aftenen tale om sin lange karriere og også komme med konkrete idéer til, hvordan du med en minimal investering af tid og kroner, kan få et vidunderligt madliv, som fremmer din og planetens sundhed.

Fra Lolland til Frankrig

Det har bestemt ikke ligget i kortene, at Claus Meyer skulle blive så toneangivende indenfor den danske madscene, som han er blevet.

Som 18-årig forlod han, hvad han selv kalder et ”kulinarisk mørke” på Lolland for at tage til Frankrig.

Her mødte han et konditorægtepar i Gascogne, som åbnede hans øjne for mulighederne i maden, og siden da har han rejst rundt i hele verden for at realisere uforløste potentialer.

I 2010 stiftede Meyer fonden Melting Pot, som har til formål at forbedre livet og fremtidsmulighederne for udsatte mennesker med velsmag som våben.

Du kan købe billetter fra 299 kr hos Tikko.

Hvad: Claus Meyer foredrag – om at følge sit potentiale

Hvor: Magasinet, 5000 Odense C

Hvornår: 30. april, kl. 19.00-21.00

Mærkedagen skal fejres: Nyd en gratis Irish Coffee i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR
Foto: PR

Der er efterhånden en mærkedag for alverdens ting, og det gælder selvfølgelig også den populære drik Irish Coffee.

National Irish Coffee Day finder sted hvert år den 25. januar, og den dag kan du fejre lige her i Odense med din kaffeglade ven, for du kan nyde en gratis Irish Coffee mellem kl. 20.00 og 21.00 i Storms Pakhus.

I anledning af mærkedagen uddeles der gratis Irish Coffee til de første 100 personer, der kommer forbi Vakse Viggo mellem kl. 20.00 – 21.00

Historien om Irish Coffee

Den populære Irish Coffee, der oprindeligt blev serveret med den irske whiskey Tullamore D.E.W., stammer helt tilbage fra vinteren 1943/44.

Et fly måtte lande på vandet ved Foynes Lufthavn i Irland, og passagererne blev sejlet i små, åbne joller til lufthavnen, hvortil de ankom gennemkolde og forfrosne.

For at de hurtigt kunne få varmen og noget at styrke sig på, fik de serveret kaffe tilsat irsk whiskey.

En af passagerne takkede kokken for den vidunderlige kaffe og spurgte, om han brugte brasiliansk kaffe, men kokken svarede: “Nej, det er irsk kaffe!”

Irish Coffee blev den traditionelle velkomstdrink i lufthavnen, og da en journalist fortalte sin ven, ejeren af Buena Vista Cafe i San Fransisco, om den varme drik, skabte de den opskrift, vi kender i dag – med Tullamore D.E.W. whiskey, kaffe, sukker og letpisket fløde.

Den første levering af Tullamore D.E.W. whiskey til Buena Vista Cafe i San Francisco.

På Buena Vista Cafe serverer man stadig op til 2.000 Irish Coffees om dagen. Og de serverer den stadig med Tullamore D.E.W. – den originale whiskey til Irish Coffee.

Gældende betingelser

Der serveres én Irish Coffee per person i tidsrummet 15.00-16.00 d. 25. januar 2020.

Der er et begrænset antal, så der udskænkes efter først-til-mølle-princippet.

Hvad: Gratis Irish Coffee
Hvor: Vakse Viggo’s i Storms Pakhus
Hvornår: Kl. 20.00-21.00 d. 25. januar 2020

The Food Stall udvider: Åbner nyt sted i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

The Food Stall er blandt de mest populære steder i Odense, når det gælder frisksmurte sandwich og en stor bland selv salatbar.

De er allerede godt repræsenteret i Odense C i Magasin og i Odense Banegård Center. Nu har de så udvidet med endnu et sted.

Det er dog ikke helt en tro kopi af de to steder, de har inde i centrum.

Forleden åbnede The Food Stall nemlig en butik udelukkende med lækker frisk salatbar i Rosengårdcentret.

40 varianter af frisk salat

Man kan blande sin salat i ta’ selv baren, som er propfyldt med 40 varianter af frisk salat, økologiske grøntsager og rigelige mængder sprøde toppings og dressinger.

The Food Stall oplyser desuden, at man sparer 50 % en time før lukketid for at minimere madspild.

Her kan du få frisksmurte sandwich og blande din egen salat i deres store, lækre salatbar.

Salatbaren er åbnet i hjertet af Rosengårdcentret på Storetorv.