Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerjazz i Odense: Festival rammer byen de kommende uger

Af Stine Kjølby Christensen

Så er Odense klar med store oplevelser for alle jazzfans.

Fra i dag 20. juli og to uger frem løber Odense Jazz Festival nemlig af stablen.

Eller i virkeligheden er det jo oplevelser for alle musikfans, da coronakrisen jo desværre har aflyst eller skubbet mange koncerter og musikfestivaler til en gang i fremtiden.

Så selvom det bliver under lidt andre forhold end normalt, så er Odense Jazz Festival garant for gode musikalske sommeroplevelser i selskab med vennerne. Der er i løbet af de kommende uger både internationale, nationale og lokale jazz-musikere på plakaten – i både nye og gamle konstellationer.

Der er således tre daglige koncerter fordelt mellem de tre venues Musikhuset Dexter, PåTaget og Studenterhus Odense.

I løbet af festivalens to uger kan du opleve navne som Jakob Bro, Marilyn Mazur Special 4, Jesper Thilo, Niclas Knudsen Trio, BÆST og mange andre. Du kan læse mere og se det fulde program her.

I disse særlige coronatider har det dog været nødvendigt at gøre det lidt anderledes end tidligere, og antallet af gæster til de forskellige koncerter er derfor reguleret i forhold til myndighedernes officielle retningslinjer og krav vedr. antallet af publikum.

Det er muligt at købe dagsbilletter, der giver adgang til tre koncerter på to forskellige venues den samme dag, og derudover er der enkelte billetter til salg til en udvalgt koncert hver dag.

Køb billet her

Del artikel

Andre læser også