Sortebro Kro inviterer: Kom med til jagtmiddag til 1000 kroner under normalprisen
Det er jagt- og efterårssæson lige nu, og derfor er Sortebro Kro klar med en jagtmiddag af højeste kaliber.
2. og 3. november byder den velrenommerede kro inden for til en aften, hvor man virkelig vil få at smage, hvad efteråret har at byde på.
Ifølge indehaver af Sortebro Kro John Kofod er efteråret den bedste tid på året i forhold til råvarer – ligegyldigt om det drejer sig om vildt, svampe eller bær, fås smagene ikke bedre end nu.
Og det vil Sortebro Kro udnytte og give odenseanerne mulighed for at smage til en helt særligt fordelagtig pris 2. og 3. november.
I stedet for normalprisen på 2.395 kroner, kan du for 1.395 kroner komme til jagtmiddag på Sortebro Kro disse aftener. Og det en fænomenal middag kroens kokke har sammensat til lejligheden.
Jagtmiddag på Sortebro Kro 2. og 3. november kl. 18-23 har følgende menu:
Snacks & champagne
Sprød vandbakkelse med andeleverparfait, solbærstøv, havesyre og brombær
Petit tærte med brunet selleri, rygeostecreme og røget kronhjortehjerte.
Grillet andehjerte, teriyakisauce med soja og ingefær
Menu & Vine
-Fasanbouillon, confiterede kråser, friske kastanjer, bøgehatte og krydderurter.
-Rørt tatar af rådyr, sprødt daggammelt brød, sort hvidløg, wasabi, enebær og skovsyre.
-Sprødstegt fyldt morkel, madeirasauce, trøffel og sauce på osten Gammel Knas.
Frisker
-Confiteret gråandelår, Krægeblommer, gråandebryst, spæde rødbeder, skovsvampe og rødvinssauce tilsmagt med chokolade.
-Flamberede bagte blommer – mandelparfait, rugbrødscrumble, blommesirup og tørret blommeskal.
-Æbler fra haven – æblesorbet, jernæblegelé, makroner, calvados og creme anglaise.
1 glas Champagne
7 -retters-menu
5-glas-vinmenu
Mineralvand
1395 kr. (normalpris 2395 kr.)
“Kokkene har været jagt efter de bedste råvarer i skoven hos vores dygtige leverandører og i gæsternes haver og træer, så I kan nyde, hvad de danske og fynske skove lige nu kan frembringe af smagfulde råvarer.
Middagen starter klokken 18 med velkomstdrinks og snacks, og under middagen vil vi guide jer igennem aftenen med fortællinger om menuen og alle vinene,” lyder det fra folkene på Sortebro Kro.