Spansk når det er bedst: Dette event sætter fokus på lækre specialiteter

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Lørdag den 21. april kl. 16 kan du komme til et lidt anderledes arrangement. Arkaden Food Markets tapasbod I’Cobert de CANblau holder nemlig skinke- og sherrysmagning.

Arrangementet foregår i Arkadens nye kaffe- og vinbar, hvor I’Cobert de CANblaus grundlægger Jimmy Holm vil dele ud af sin store viden om de spanske herligheder.

Jimmy Holm har arbejdet mange år på nogle af verdens bedste tapasrestauranter og har derfor en unik viden om spanske råvarer.

Skinke er ikke bare skinke

Til skinkesmagningen har du mulighed for at smage, hvor stor forskel der kan være på skinker:

“Skinke er ikke bare skinke. Der er meget stor forskel på smagen alt efter, hvor længe skinken har lagret, hvilket dyr den kommer fra, og hvad dyrene har levet af. F.eks. lever Sortfodsgrise 3-4 gange længere end de danske grise, og så spiser de agern, som giver en nøddeagtig smag til skinken,” siger Morten Kristensen, der er bestyrer af l’Cobert de CANblau Odense. Han fortsætter:

Til skinke- og sherrysmagningen serverer vi seks forskellige Serrano- og Sortfodsskinker. Derudover får gæsterne lov at smage på tre forskellige slags sherry, som går rigtig godt sammen med skinke. Faktisk spiser man i Spanien ofte ren skinke og drikker sherry.”

Spansk tapas, når det er bedst

I’Cobert de CANblau er Arkaden Food Markets charmerende, spanske tapasbar. I’Cobert de CANblau findes også i både Aalborg og Aarhus, og de er en af de eneste restauranter i Danmark, der selv importerer deres skinker direkte fra Spanien.

Hos I’Cobert de CANblau på Arkaden kan du få klassiske, autentiske tapasretter men også en række innovative slags tapas, som ofte indeholder alternative burgere og hotdogs.

I’Cobert de CANblau.

Vil du med til skinke- og sherrysmagning?

Arrangementet koster 250 kr. pr. gæst og varer en time til halvanden.

Der er 50 billetter til salg, og du kan købe dem i I’Cobert de CANblau i Arkaden Food Market.