MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar penge i baren: Tag på sejltur med Aafarten og få rabat hos Arkaden

Af Jens Erik Møller

De fleste odenseanere kender både Arkaden Food Market og Odense Aafart. Indtil nu har de blot været gode naboer, men nu er de mere end det. Et nyt samarbejde betyder nemlig, at oplevelsessyge odenseanere nu kan veksle deres billet fra Odense Aafart til rabat hos Arkaden Food Market.

Samarbejdet mellem Aafarten og Arkaden går i al sin enkelthed ud på, at gæsten, der har været en tur på åen med Aafarten kan veksle sin billet til 25 procent i baren hos Arkaden Food Market i op til syv dage efter sejlturen.

”Det er oplagt at samarbejde med Odense Aafart. Vi er naboer, og de ligger bare 400 meter væk. Det tager 2-3 minutter at gå, og de folk, der har lyst til noget at spise efter en tur på åen, de kan så komme op til os,” fortæller Partner & Direktør af Arkaden Food Market, Jacob Christer Larsen, til MigogOdense.

Ifølge direktøren fra Arkaden Food Market, så glæder begge parter sig til et større fremtidigt samarbejde, der forhåbentlig kan støtte op om Odense og de odenseanske tilbud.

”For os var det mere en oplagt at samarbejde med en aktør som Odense Aafart, da vi er naboer og henvender os til samme klientel. Vi håber derfor at vores og Aafartens gæster er ligeså glade for samarbejdet, som vi er,” siger Jacob Christer Larsen.

Den nye rabatbillet træder i kraft 1. august.