MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Du kan spare en del: Fynbus har fast pris på pendlerkort resten af året

Af Annoncør
Odense: Fynbus holdeplads syd ved OBC. Foto: Robert Wengler
Odense: Fynbus holdeplads syd ved OBC. Foto: Robert Wengler

Får du også sved på panden, hver gang benzinmåleren rammer det røde felt, og det igen er blevet tid til at fylde brændstof på bilen? 

 Det er vist ikke løbet nogens næse forbi, at vi for tiden ser store prisstigninger overalt i samfundet.

Det gælder for benzin, gas, fødevarer, byggematerialer og meget andet. For mange er turen på tanken blevet lidt for spændende, når man med frygt i øjnene stirrer på benzin- og dieselpriserne, der tager nogle vilde udsving fra dag til dag.

Udsvingene og de stigende priser skaber utryghed og får os alle til at reflektere over, hvorvidt vores økonomi nu også slår til.

Bus til fast pris

Heldigvis bliver priserne i den kollektive trafik reguleret én gang om året i januar måned, og det er godt nyt for dig.

Hvis du bor og arbejder i Odense, kan du, med et pendlerkort i hånden, rejse alt det med bus du orker mellem dit hjem og arbejde i 30 dage for kun 384 kroner – og prisen er fast for resten af 2022.

Pendlerkortet er selvfølgelig også gyldigt i letbanen, når den begynder at tage kunder med senere på året.

Så giver de stigende benzinpriser dig panderynker, skulle du overveje, om bussen kunne være et alternativ til bilen for dig, når du skal til og fra arbejde.

Bussen giver dig tryghed for din økonomi og er samtidig et klimavenligt alternativ til bilen.

Pendlerkortet er til dig og hele familien

Når du køber et pendlerkort, inkluderer kortet også transport til hele familien.

Pendlerkortet giver dig i hverdagene fri transport til og fra din arbejdsplads, men når weekenden banker på døren, åbner kortet op for et tilbud til hele familien.

Lørdage og søndage må du tage en ven gratis med på dit pendlerkort – og du må alle dage tage to børn (under 12 år) gratis med på kortet.

Når familien skal tankes op med gode oplevelser i weekenden, så lad bilen stå og tag familien med på dit pendlerkort – så sparer i benzin, slitage på bilen og i slipper for at betale for parkering og som en ekstra bonus, så elsker de fleste børn at køre bus. 

Tag bussen, når det giver mening for dig

Som buskunden giver man afkald på en smule fleksibilitet i forhold til at tage bilen, da bussen kører efter en fast køreplan.

 Selv om bussen er det økonomisk fornuftige valg, så kan fleksibilitet i hverdagen veje tungere. Derfor giver det mening at tage bussen, når det giver mening for dig.

Kan du ikke få køreplanskabalen til at gå op for dig i hverdagen, så brug bussen i weekenden, når du fx ikke er afhængig af at skulle hente og bringe børn på faste tidspunkter.

Du kommer nemt rundt i Odense med bussen, og du får endda 20 % rabat på turen i weekenden, hvis du rejser på rejsekort. Og du kan selvfølgelig også tage to børn (under 12 år) gratis med på dit rejsekort.  

Du kan spare mere end du tror

Lyder pendlerkortet som et attraktivt tilbud til dig? Så start din rejse med et pendlertjek.

Du får klar besked, om du kan pendle hurtigere, billigere, sundere og renere. Et pendlertjek giver dig en sammenligning af din rejse med offentlig transport, cykel og bil.

 Klik her og tag et pendlertjek  FynBus Pendlertjek og bestil dit pendlerkort allerede i dag på rejsekort.dk.

Del artikel

Andre læser også