Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar penge når du shopper

Af Annoncør

Er du altid på udkig efter et godt tilbud? Det er jo aldrig en dårlig ting at spare penge på gode produkter. Få tips her til at finde de rigtig gode tilbud.

Køb udenfor sæsonen

Der er ofte mange penge at spare, ved at købe ting udenfor sæson. Når årstiderne skifter, sætter butikkerne ofte ting fra forrige kollektion ned i pris. Den gamle kollektion bliver forældet, og skal derfor væk. Vinterjakker kommer på tilbud, så snart vejret begynder at vende til varmere grader. Hvis du er ligeglad med at få den nyeste kollektion, er der mange penge at spare.

De store udsalgsdage

Hold lidt på pengepungen til de helt store udsalgsdage, -uger og -måneder kommer. Det er selvfølgelig ved fantastiske tilbud ved januarudsalg og Black Friday. På blackfridaydanmark.dk kan du finde de bedste tilbud samlet ét sted – hele året rundt. Blackfridaydanmark.dk opdaterer dig hele tiden på markedets bedste tilbud lige nu, fra mange kendte mærker.

Sidste salgsdato

Der er også mange penge at spare ved at se efter sidste salgsdato-mærker. Det er ofte på mad i supermarkeder og på personlig pleje. Disse produkter fejler ikke noget, men skal på grund af lovgivningen sættes ned eller smides ud. Du skal være hurtig, for disse varer er ofte meget populære, og bliver revet ned af hylderne – men er du heldig, har du fået dig et godt tilbud.

Få studierabat

Mange steder, både online og fysisk, kan man få studierabat, hvis du er studerende. Det er ikke alle steder, der reklameres for det, så vær opmærksom på at spørge om det, hvor du handler. Husk også at studierabatten kan bruges online på mange forskellige webshops. Entrébilletter er oftest også tiltænkt rabatter til studerende, pensionister og børn.

Klippekort og kundeklubber

Der er efterhånden mange steder, som benytter sig af klippekort og kundeklubber. Har du en salon, en butik eller andet, som du ofte handler i, så kan du spare nogen penge, ved at være medlem af virksomhedens kundeklub. Det kan også være en loyalitetsklub, hvor du løbende optjener stempler ved dine køb eller behandlinger.

Prut om prisen

Nej, det er ikke kun i udlandet, at du kan prutte prisen ned. Også herhjemme kan selv meget etablerede butikker give dig en fordelagtig pris. Det er ikke så nemt, som i udlandet, hvor det mange steder er en del af kulturen, og prisen derfor er sat derefter. Har du mundtøjet i orden og lidt charme til, kan du sagtens forhandle om prisen.

Del artikel

Andre læser også