MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spillesteder gør klar til at bekæmpe ensomhed: Giver 250 billetter gratis væk

Af Christina Frederiksen

Hvis man som odenseaner savner et fællesskab at være en del af, er der fra den 8. til den 22. juni masser af inspiration at hente.

I denne periode er der nemlig fællesskabsstafet i Odense, hvor hele 43 aktører inviterer til åbent hus og aktiviteter med det formål at sætte fokus på og invitere ind i byens fællesskaber.

I løbet af stafetten skal depechen rundt til 43 forskellige aktører.

Formålet er at skabe synlighed i forhold til mental sundhed og bekæmpe ensomhed ved at invitere ind i byens mange eksisterende fællesskaber.

250 gratis billetter til Dexter og Posten

Siden den første fællesskabsstafet i 2021 er antallet af aktører fordoblet, og hele 43 aktører inviterer i år inden for til masser af forskellige aktiviteter i løbet af de to uger, fællesskabsstafetten varer.

Programmet er varieret og byder på alt fra linedance og ridning til åbent hus-arrangementer i forskellige klubber og foreninger.

En af fællesskabsstafettens nye aktører er spillestederne Dexter og Posten. De bidrager i løbet af fællesskabsstafetten med fribilletter til i alt fire koncerter, hvoraf tre er på Dexter og en på Posten. Der er i alt 250 gratisbilletter til de fire koncerter, som fordeles efter princippet først til mølle.

Spillestedsleder Morten Østlund fortæller:

“Det er et super sympatisk formål at få flere odenseanere ind i et fællesskab, og det giver bare rigtig god mening for os at bakke op om.

Som spillested har vi også et socialt ansvar, og det tager vi med glæde. Kultur og musik kan noget helt særligt. Vi ved fra undersøgelser, at kulturoplevelser er godt for vores mentale sundhed, og det gør det endnu mere oplagt for os at være med i fællesskabsstafetten.”

Fællesskabsstafetten skydes i gang den 8. juni med en fællesspisning på Seniorhus Odense.

Del artikel

Andre læser også