Overdådigt kagebord i Brandts Passage: Spis alt det kage du kan

Af Jens Erik Møller
Foto: Konditoriet Kagedåsen
Foto: Konditoriet Kagedåsen

Så er der godt nyt til alle kageelskere. Søndag 16. september fra kl. 14 inviterer Konditoriet Kagedåsen og Brandts Klædefabrik nemlig til Kagedåsens Overdådige Kagebord.

Og det bliver en dag med masser af lækre kager, og kagebuffetten er fyldt med tærter, fromage kager, luksuslagkager, cup cakes og mange andre lækre kager.

Der bliver 15-20 forskellige kager at smage, og der er ingen begrænsning på, hvor meget kage, du må spise. Det skulle da lige være livremmen i bukserne.

Langbord i Brandts Passage

Det Overdådige Kagebord foregår i de intime passager i Brandts Passage, hvor der er stillet langbord op, og hvor de gamle dyder i form af hvide duge og kopper og tallerkener i porcelæn naturligvis hyldes.

Kagebordet kommer helt sikkert til at forføre gæsterne med lækre kagekreationer i alverdens afskygninger, men arrangementet skaber også rammerne, hvor det urbane fællesskab kan udfoldes.

Kagegæsterne kommer til at sidde i den intime passage i Brandts Klædefabrik, og de vil ikke kun nyde eftermiddagen med venner og familie, men får også muligheden for at møde andre kageentusiaster.

”Konditoriet Kagedåsen ligger placeret i Brandts Klædefabrik som er vores hjem. Vi ville gerne give tilbage til alle vores gæster og give dem muligheden for at opleve det fællesskab, vi oplever i hverdagen.

Vi lavede en lignende begivenhed med Odense Aafart dog med fokus på skovtur. Der meldte vi udsolgt, og mange gik derfor forgæves. Så vi tænkte, at vores gæster skulle have muligheden for en lignende oplevelse dog med fokus på vores urbane fællesskab i Brandts Klædefabrik,” siger Lone Ebdrup, indehaver af Konditoriet Kagedåsen.

En billet til Det Overdådige Kagebord, hvor du altså kan spise løs af kagerne alt det, som din søde tand lyster, koster 229 kr., og du tilmelder dig ved at besøge Konditoriet Kagedåsen eller via linket her.

Og måske vigtigst af alt, der er fri kaffe og the til den to timer lange kagebuffet.