Spis & Støt: Få en tre retters menu for 250 kroner
Kunne du tænke dig en lækker billig middag og samtidig støtte en god sag?
Svaret er vel ret enkelt! Om tre uger vender den årlige begivenhed Spis & Støt tilbage i Odense.
Det bliver i perioden 2-10 juni, hvor du kan spise billigere end normalt på en række af byens bedste restauranter.
Spis & Støt er store i tre af landets største byer nemlig København, Århus og så Odense.
I København er eksklusive restauranter som 108, Era Ora og Marchal med. Alle bærer den eftertragtede Michelin-stjerne.
Balcony og Vår er med i Odense
I Odense tilbyder restauranterne enten en tre retters menu for blot 250 kr. eller for 500 kr. afhængig af den enkelte restaurants niveau. Blandt andet er Balcony og Vår med som rangeres blandt Odenses allerbedste restauranter.
Spis & Støt er en årlig tilbagevendende begivenhed, der afholdes i samarbejde mellem restauranter i hele landet, DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse.
Spis & Støt tilbyder gode oplevelser med et godt formål. I Spis & Støt ugen kan du få udsøgte gastronomiske oplevelser til en god pris – og samtidig støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde indenfor forskning, forebyggelse og patientstøtte.
Fjerde gang det afholdes i Odense
Det er fjerde gang, at Spis & Støt finder sted, og hvert år er der stor opbakning både fra gæster og restauranter. For restaurant Kok & Vin i Odense giver det god mening at være med:
“Den altovervejende årsag til, at vi støtter op om Spis & Støt er, at vi gerne vil sætte fokus på en forfærdelig sygdom, som kan ramme uanset alder og generel helbredstilstand.
Vi ved godt, at vi ikke kan redde verden, men vi vil gerne give den en skalle i forbindelse med Spis & Støt, da vi selv har haft personlige oplevelser med sygdommen, som har taget bedsteforældre og venner fra os,” fortæller Steffen Falkesgaard Hansen fra Kok & Vin.
Fantastisk med opbakning om formålet
Sidste år indsamlede Spis & Støt 650.000 kr. til kampen mod kræft, og hos Kræftens Bekæmpelse glæder man sig over den store opbakning:
“Kræft vedrører os alle og derfor er en aktiv indsats afgørende for både kræftramte og pårørende. I Kræftens Bekæmpelse er vi derfor rigtig glade for, at så mange restauranter støtter op om Spis & Støt. Sammen kan vi tilbyde vores gæster gastronomiske oplevelser samtidig med at de støtter kræftsagen,” fortæller Sara Haugesen, projektleder i Kræftens Bekæmpelse.
Man gør også meget ud af at være helt åben omkring, hvad pengene helt konkret går til. Eksemplet er her omkring de 250 kr.
“Mange af landets mest spændende restauranter serverer en udsøgt 3-retters Spis & Støt menu for at give jer den bedste madoplevelse. Menuen koster 250 kr. pr. person, hvoraf 40 kr. går til Kræftens Bekæmpelse, 160 kr. til restauranten og 50 kr. til moms,” skriver Spis & Støt i en pressemeddelelse.
Omkring menuen til 500 kr. skriver de;
“En lille perlerække af eksklusive restauranter tilbyder en særlig 3-retters menu, som vil give dig en gastronomisk oplevelse. Menuen koster kr. 500 pr. person, hvoraf 80 kr. går til Kræftens Bekæmpelse, 320 kr. til restauranten og 100 kr. til moms.”
Disse Odense-restauranter er med:
250 kr. – 3 retters menu
Aro (udsolgt)
Cro’n
Kok & Vin
Noé Vinbar
Nordatlanten
Olivia Brasserie
Restaurant Kongens Have
500 kr. – gourmetmenu
Balcony
Vår