MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den bedste brunch i Odense

Der findes snart ikke en bedre start på dagen end en god omgang brunch i Odense. Det nybagte brød. Det sprøde bacon. Den friske frugt og velduftende kaffe. Det er lige så munden løber i vand bare ved tanken.

Gode brunchsteder i byen er der masser af, og brunchbuffeter og
-menuer fås i alverdens lækre varianter. Er du i tvivl om, hvor du finder en god brunch i Odense, har vi samlet en oversigt herunder. Brug filterfunktionen til at vælge den specifikke bydel og find inspiration til din næste brunch i Odense herunder.

God brunchbuffet i Odense

Flere af Odenses caféer byder på den lækreste tag-selv-buffet, hvor du selv sammensætter dine yndlingsretter på tallerkenen. Her er det om at tage for sig og nyde sine favoritter i godt selskab med alt det, bukserne kan rumme.

Med en god brunch i Odense lades batterierne op til dagen, og når brunchen skylles ned med en friskpresset juice eller en velsmagende latte, får kroppen et ekstra boost af energi. Og hvis ikke det er den bedste måde at starte dagen på, så ved vi snart ikke, hvad er.

Take it to go 

Brunch er ikke nødvendigvis noget, man kun kan nyde rundt om på byens spisesteder – den kan også tages med hjem. Flere brunchsteder i Odense tilbyder nemlig også brunch ud af huset, så du kan forkæle din partner eller en god ven med brunch på sengen.

Skal du holde barnedåb eller andre selskaber om formiddagen, er det ligeledes muligt at få brunchen leveret lige til døren. Nemmere og mere lækkert bliver det ikke.

God brunch alle ugens dage

Mange forbinder brunch med hygge lørdag og søndag, hvor man har sovet lidt længere og indhentet søvn fra ugens løb. Men det er naturligvis også muligt at få sig en god brunch i Odense på hverdage også.

Og der findes brunch i byen for enhver smag. Uanset om det skal være glutenfri, laktosefri, vegetarisk eller vegansk brunch, eller noget helt femte, så kan du med sikkerhed finde det her i byen.