MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her finder du is, chokolade og andre søde sager i Odense

Hvem har ikke en sød tand, som de gerne vil forkæle med lidt søde sager i Odense engang imellem? Om sommeren er det oplagt at lægge et besøg forbi en af de mange steder i byen, der alle praler af den bedste is i Odense. Eller måske tage lidt ekstra lækker chokolade med hjem til en hyggeaften på sofaen. Uanset hvilken anledning der er tale om, kan du altid finde flere forskellige steder i Odense, der garanterer at have noget til din søde tand.

Der er altid plads til en is i Odense

Du kender det sikkert godt? Du har spist en lækker middag, og har egentlig sagt ’Tak for mad’, men ved nævnelsen af dessert kvikker du alligevel op igen. For der er altid plads til en is, og i Odense finder du noget af den bedste is. Du finder endda italiensk is i Odense, hvis du inkluderer ishuset Il Gusto på din rute. Det er blot en af flere isbutikker i Odense, hvor du kan forkæle dine smagsløg med kolde forfriskninger til ganen.

Når sommeren har markeret sin ankomst, åbner Paradis is i Odense også sine døre, og enkelte heldige kunder får endda gratis is på den første åbningsdag. Resten af året er der næsten altid længere og længere køer for at få lov til at smage de mange udsøgte smagsvarianter, som Paradis is eksperimenterer med.

Chokolade i Odense er en oplevelse for sig selv

Næste gang du trænger til lidt sødt, kan du blot besøge en af de mange chokolade specialbutikker i Odense. Hvad end det er Frellsen Chokolade, Mortens Chokolade eller Odense Chokoladehus i byen kan du være garanteret, at de store udvalg af specialchokolader vil imponere selv den mest kræsne chokoladefan.

Flere chokoladebutikker i Odense har mange forskellige brands af chokolade at vælge mellem. Du bestemmer derfor selv, om det skal være Summerbird eller Spangsberg, der skal forsøde din hverdag eller weekend. Med det store udvalg hos de store såvel som små chokoladebutikker, vil dine tænder løbe i vand flere gange, inden du er i stand til at træffe et valg blandt de mange lækkerier.

Kombiner is og chokolade i Odense til perfektion

Hvis du er på udkig efter en endnu mere speciel dessert, kan du altid gøre et forsøg med at kombinere is og chokolade, og her taler vi ikke bare om en chokoladeis.

Enkelte isbutikker i Odense har muligheden for, at du kan bringe isen med hjem, og derhjemme kan du nemt tilføje de små chokolader, som du har købt tidligere på dagen. En mere udsøgt delikatesse findes næppe.