Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinbar og cocktail bar i Odense

Hvad end du har brugt årevis på at kunne genkende hver eneste smag i en god vin, eller blot er på udkig efter sted at drikke rødvin med vennerne, finder du noget for enhver smag i Odense. Der findes mange forskellige og udsøgte vinbarer i Odense, hvor du ikke skal gøre store armbevægelser for at få et godt glas vin i smukke omgivelser.

Du behøver ikke være vinekspert for at kunne nyde et godt glas vin, og det behøver heller ikke udelukkende være rødvin, menukortet skal byde på. I Odense finder du mange forskellige vinstuer, der kan tilbyde vine i store og små prisklasser og til selektive smagsløg.

Forkæl dine smagsløg med specialiteter på en vinbar i Odense

Du finder flere specielle vinbarer i Odense, der specialiserer sig i udsøgte vine, hvor der for alvor er gjort en indsats, for at finde de mest eksklusive vine. På steder som Lalou vinbar er vinene ikke blot et tilvalg til en lækker menu, tværtimod. Her er det vinene, der er i fokus og menukortet er et mindre supplement til de nødvendige snacks, der passer perfekt til de fornemme vine.

På Amys vinbar kan du kombinere din tur med vennerne med en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Her er der gjort en indsats for, at du kan opleve vine baseret udelukkende på deres aroma, fremfor hvilken region de stammer fra. Du kan derfor også være forberedt på, at vinene bliver tilpasset til deres selektive menukort.

Skru op for underholdningen med cocktails i Odense

Hvis du ikke er så meget til vin, kan du heldigvis stadig finde delikate drinks i Odense. Flere af de populære vinbarer serverer også forførende cocktails, der vil overraske dine sanser. Her er der gjort plads til at eksperimentere med smage i de mange forskellige drinks i Odense by, som du kan forføre dine smagsløg med. 

Du kan nemt tage en tur i byen eller nyde de friske cocktails i Odense og stadig have mange smagsoplevelser til gode. Byen er pakket med steder, der inviterer til intime stævnemøder med boblende drinks eller sprudlende fester, hvor cocktailsrusen er en del af underholdningen.

Mad og vin i Odense går hånd i hånd

Odense er en by, der rummer mange overraskelser. Og et besøg på en af de mange eksklusive vinbarer i Odense er ingen undtagelse. Om du er til Noes vinbar eller Becks vinstue i Odense er valget frit for dig til at vælge fra det ene vinkort til det andet. Du kan nemt kombinere et udsøgt vinkort med et imponerende menukort og gøre din bytur i Odense til en, du sent vil glemme