Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stak helt af: Rema 1000 havde største handelsdag nogensinde

Af Redaktionen

Selv om de største danske dagligvarekæder havde opfordret danskerne til at handle fornuftigt, efter statsministeren sendte stort set alle indendørs, så stak det helt af onsdag aften og torsdag.

Således fortæller den populære dagligvarekæde Rema 1000, at torsdag var den største handelsdag i kædens historie. Det oplyser man til TV2.

Selv om den værste hamstringsbølge er overstået i første omgang, så beretter supermarkederne til TV2 stadig om et højt aktivitetsniveau, der svarer til de travleste højtider omkring jul og påske.

Mangler særlige varer i Odense

Da MigogOdense var rundt i flere supermarkeder i Odense C og lidt uden for kunne vi også konstatere, at der stort set var renset for toiletpapir, gær, mælk og kødvarer.

Så indtil videre peger det ikke på, at der bliver lyttet til opfordringer om at handle som man plejer.

Mens det går rigtig godt for dagligvarekæder og onlinesupermarkedet Nemlig.com, der de seneste dage har haft over 50.000 i kø til bare at komme ind på sitet, så lider restauranter og hoteller i helt usædvanlig grad.

En hjælpende hånd til den branche er, at Dansk Erhverv og 3F er enige om, at medarbejdere kan hjemsendes i hotel- og restaurationsvirksomheder uden løn som følge af udbruddet af coronavirus i Danmark.

Du kan få det helt aktuelle overblik over hvilke restauranter samt  caféer der er lukket ned, har åbent eller blot bringer Take Away i Odense lige her

Del artikel

Andre læser også