Flæskegilde på Odense-restaurant: Stegt flæsk ad libitum
Hvem elsker ikke stegt flæsk med persillesovs, rødbeder og nye kartofler?
Her er på MigogOdense-redaktionen elsker vi især følelsen af at fylde godt op med mange stykker flæsk på tallerkenen.
Derfor er det noget nær himlen, at Odense-restauranten Cro’n nu inviterer til flæskegilde.
Det sker lørdag d. 20. oktober.
Det går i al sin enkelthed ud på, at man får stegt flæsk ad libitum, persillesovs, hjemmesyltede rødbeder og kartofler for 158 kr.
Holder flæskegilde tre gange om året
Cro’n i Dronningensgade 29 i Odense C afholder flæskegilde tre gange om året. Det gør de i januar, april og altså nu i oktober.
Der er faktisk også godt gang i den hyggelige restaurant, der har fokus på godt gammeldags dansk mad.
I den kommende uge i efterårsferien kører man med konceptet Olde’s Uge på Cro’n.
Det betyder, at man virkelig laver mad som mormor gjorde, da mange af os var unge.
Olde’s uge på Cro’n byder på “De 3 gode gamle klassikere”
Forret:
Oldemor Louise’s klassiske klarsuppe
med kød- & melboller og vintergrønt
– hertil mormorbrød
Hovedret:
Traditionel langtidsstegt oksebryst
serveret med letdampet bønner, tyttebær, klassisk hvide kartofler
og Cro’ns peberrodsovs toppet med peberrod
Dessert:
Lille god gammeldaws citronfromage
med letpisket fløde
– som Oldemor Tove laver den
3 retter 250,- kr.
Vi siger bare velbekomme.