Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stegt flæsk og tarteletter: Kendt Odense-restaurant kører ugentlige ad libitum dage

Af Redaktionen

Er der noget vi her i Danmark hurtigt kan blive enige om, så er det, at vi elsker stegt flæsk og ad libitum konceptet.

Når de to ting så forenes, så er det ren kærlighed. Men den traditionsrige klassiske dansk-mormor-mad Restaurant Klosterkroen går hele vejen.

De har indført ugentlige ad libitum dage, og det er med tre retter som nok skal få fyldt bordene op.

For hver tirsdag kører de æggekage ad libitum for 159 kr. per person. Her serveres der lækker æggekage med stykker flæsk og ikke mindst hjemmelavede flæskesvær i stride strømme.

Onsdag er udvalgt til deres fantastiske tarteletter. Her fås tarteletter ad libitum for 149 kr. per person, og det gælder bare om at spise til bukserne revner, og man kan trille ud af Klosterkroen.

Torsdag er det så den helt traditionelle. Stegt flæsk og persillesovs ad libitum. Ja tak. Det kører de et tilbud på 164 kr. for, og så spiser man bare så mange stykker flæsk, som man kan overkomme.

Har også indført et søndagsbord

Klosterkroen meddeler også, at de har indført et søndagsbord, hvor der er lune og kolde retter samt kaffe og te ad libitum for 149 kr.

Absolut også et godt søndags frokost-alternativ, der er værd at overveje. Vi er i hvert fald godt sultne.

“Vi serverer traditionelle, danske retter præcis, som mor og mormor lavede dem.

Vi synes, at det danske køkken er skønt, og holder gerne fast i de gode, gammeldags traditioner, men med et tvist af Klosterkroen,” skriver de.

Du kan tjekke deres hjemmeside ud her

Klosterkroen
Lille Gråbrødrestræde 2
Odense C

Del artikel

Andre læser også