MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjernetræf på havnen: Her slår Odense de andre danske byer

Af Michael Qureshi
NBA-stjernen Karl Anthony Towns kommer til Odense i weekenden (foto: Minnesota Timberwolves)
NBA-stjernen Karl Anthony Towns kommer til Odense i weekenden (foto: Minnesota Timberwolves)

Af Redaktionen

 Fra fredag den 9. juni vælter det med stjernestøv ned over Odense.

Her gæster en af den amerikanske basket-liga NBA’s største guldfugle byen. Karl-Anthony Towns fra Minnesota Timberwolves kommer til Odense i forbindelse med det kæmpestore basket-event på havnen NBA 3x Odense.

Den unge amerikanske basketstjerne er måske ikke på niveau endnu med navne som Lebron James eller Kevin Durant. Men der er potentiale til at han om nogle år er et verdenskendt navn som dem.

”Det første år var det Robert Horry, der kom til Odense. Han var en legende, der havde afsluttet karrieren. Sidste år var det så Andre Drummond, som var et godt navn og nuværende spiller.

Men jeg vil gå så langt som at sige, at dette års hovednavn topper dem med længder. Karl-Anthony Towns har potentialet til at blive NBA’s bedste spiller, og det er et scoop, at NBA sender ham til Odense,” siger Thomas Bilde, en af landets førende eksperter på NBA og basket-vært på TV 2.

Over 100 teams har meldt sig til NBA 3X Odense som et formaliseret samarbejde mellem den kendte amerikanske basket-liga og Odense Kommune.

Fredag den 9. juni bliver der et Street Game arrangement i Vollsmose, hvor Karl-Anthony Towns også deltager. Lørdag og søndag i den weekend spilles der så på Havnepladsen ved Londongade.

Til Street Game har Thomas Bilde blandt andet haft ansvaret for at samle et stjernehold, der skal spille en showkamp.

Her har tidligere professionelle badmintonspiller Jim Laugesen, tidligere håndboldlandsholdsspiller Lars Christiansen, golfspiller Søren Hansen og såmænd også TV 2 vært Divia Das meldt deres ankomst.

Thomas Bilde lover desuden, at flere andre stjernenavne dukker op.

”Vi har flere ret store tv- og sportsnavne som har sagt ja til at deltage. Men navnene er endnu ikke endeligt bekræftet, men det bliver et supergodt event, og det kunne være fedt, hvis Karl-Anthony Towns også vil spille med. Det kræver dog nok tilladelse fra både agenter og klubben,” lyder det fra Thomas Bilde.

TV 2 værten mener, at de øvrige storbyer i Danmark skæver misundeligt til Odense, når det gælder denne turnering.

”Der kommer mange tilskuere fra andre byer, som elsker basket. De får en enestående chance for at se en stor NBA-spiller i Danmark. Der er ingen tvivl om, at byer som København og Aarhus også gerne ville have det her event. Så stor ros til Odense for at man har gjort det her til en succes,” forklarer Thomas Bilde.

Her kan du læse mere om eventet

 

Seneste nyt