Stod bag gourmet-restauranten Balcony: Nu åbner kendt kok et American BBQ-sted

Skrevet af: Michael Qureshi

I en årrække blev gourmet-restauranten Balcony betragtet som Odenses bedste restaurant hos bl.a. anerkendte White Guide.

Men under Corona-krisen lukkede Balcony, og siden har den profilerede fynske kok Anders Jensen overvejet, hvad han så skulle tage sig til.

I næste uge åbner han så et nyt spisested i Odense. Det bliver alt andet end 10 serveringer og de dyreste vine. Kontrasten er faktisk til at tage og føle på.

Laver vaskeægte amerikansk BBQ-mad

Anders Jensen åbner nemlig en madbod i Storms Pakhus på fredag d. 9. oktober, der kommer til at lave vaskeægte amerikansk BBQ-mad.

Stedet skal hedde Pops – American BBQ, og man har blandt andet fundet en gigantisk smoker, som er en røgovn de bedste amerikanske BBQ-restauranter laver mad på.

“Vi glæder os helt vildt til at åbne og lave det bedste BBQ-mad Odense har smagt. Det bliver fried chicken, vaskeægte spareribs, greasy sandwich og meget mere,” fortæller Anders Jensen til MigogOdense.

Kødet laver over mange timer

Kødet laves over mange timer, så de skal være i gang fra tidligt for at få den bedste smag frem i maden.

“Det bliver lidt noget andet end man har prøvet i byen, og vi håber, at odenseanerne vil tage godt imod konceptet.

Hvis man elsker den her BBQ-smag i kød, så tør vi godt at love, at man ikke bliver skuffet,” forklarer Anders Jensen.

Hvad: Pops – American BBQ åbner i Odense
Hvor: Storms Pakhus
Hvornår: Fredag d. 9. oktober