MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Større end nogensinde: Femina Kvindeløb kommer til Odense

Af Emil Kjær Jørgensen

Det er med hele ti løbsdatoer i ni byer, når Femina Kvindeløb i maj og juni i år fejrer 20-års jubilæum, hvor man forventer 20.000 deltagere til det traditionsrige løb.

Her kan deltagerne glæde sig til en hyggelig løbedag i hhv. København (to datoer), Slagelse, Herning, Aarhus, Aalborg, Haderslev, Esbjerg, Odense og Viborg, der alle lægger by, park og skov til den store event.

Her i Odense bliver det i Tusindårsskoven den 23. maj fra kl. 17.

20 års jubilæum og 20.000 deltagere

Femina Kvindeløb, der sidste år havde ca. 16.000 deltagere, er vokset år efter år, og 20-års jubilæumsudgaven forventes også at blive et af de største Kvindeløb til dato med ca. 20.000 deltagere.

“Vi glæder os til at fejre 20-års jubilæum med forhåbentlig 20.000 løbeglade kvinder over hele landet, hvor vi igen i år har udvidet tour-planen med endnu en by og fået Viborg med.

Det betyder, at vi kan dele dagen og oplevelsen med endnu flere danske kvinder og nyde følelsen af fællesskabet på tværs af alder og landsdele, siger Camilla Kjems,” chefredaktør på Femina i en pressemeddelelse, og fortsætter:

“At vi år efter år oplever en massiv opbakning fra både kendte og nye ansigter til Femina Kvindeløb bekræfter os i, at vi har fat i noget, der virkelig giver deltagerne værdi. Det ser vi også med den positive energi, der er på alle dagene, og i det fællesskab, vi sammen skaber,” siger hun.

Femina Kvindeløb har traditionen tro fokus på samværet og en dag fyldt med smil, hvor man kan trække stikket og være i nuet sammen med sine veninder og nye fællesskaber.

“Jeg tror bestemt på, at en af vores styrker er, at Femina Kvindeløb ikke ’blot’ handler om at komme frem i en fart, men om at få grinet, koblet af og hygget sig sammen og i sit eget tempo, hvad enten man går eller løber ruten,” slutter Camilla Kjems.

Mange løb af vælge imellem

Til løbet kan man gå 5 km eller løbe henholdsvis 5 eller 10 km.

En billet koster 249 kr. Du kan også købe billet på dagen til 299 kr.

I prisen er der en løbetrøje fra New Balance (værdi 349 kr.), en lækker goodiebag og seneste nummer af Femina.

Du finder info om tilmelding lige her.

Hvad: Femina Kvindeløb
Hvor: Tusindårsskoven, Odense
Hvornår: 23. maj kl. 17