Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Større end nogensinde: Snart åbner Plantorama deres kæmpe juleudstilling

Af Michael Qureshi

Vi kender det allesammen.

Oktober er knap nok gået i gang, før lyden af julemusik banker ud af højtalerne og klejner, pebernødder og juleskum bugner på supermarkedets hylder.

Nogle af os kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Et sted i byen, som med garanti hvert år, er velforberedte til julemånederne, er Plantorama i Odense.

Skaber julestemning fra 12. oktober

Selvom der stadigvæk er over to måneder til juleaften iklæder de sig snart julens farver med masser af lys, gran, nisser og pynt, der fra den 12. oktober skal skabe god stemning frem til jul.

Plantorama mener ikke, at man kan være for tidligt ude med at glæde sig og ej heller til at hygge og sprede godt humør.

“Som man også kan se på vores julemarked, hvor vi har givet den hele armen, mener vi, at julen er en af de hyggeligste højtider.

Her er der noget for såvel store som små, og alle skal være velkomne til at besøge udstillingen og mærke julestemningen sprede sig,” siger Brian Peter Nissen, der er centerchef i Plantorama Odense.

Har du mod på selv at være kreativ, er markedet fyldt med kogler, ler, halmkranse og alverdens slags pynt til julens dekorationer.

Et stort areal i centret i Odense er ryddet og erstattet med nisselandsbyer og flotte udstillinger. Særligt de mekaniske nisser er imponerende for de mindste.

Besøg dit lokale julemarked i Plantorama i Odense fra den 12. oktober, og lad dig ganske gratis inspirere af julelandsbyer og nisser alle dage frem til jul.

Del artikel

Andre læser også