MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Større vejarbejde igangsættes i næste uge: Her skal du være opmærksom

Af Redaktionen

Odense Letbanes entreprenør skal støbe et betonlag til letbanesporet på Middelfartvej mellem Christmas Møllers Vej og Grønløkkevej.

Derfor er det nødvendigt at ensrette vejstrækningen i retning ind mod centrum i fire nætter.

Det oplyser Odense Letbane.

Arbejdet bliver udført fra mandag 3. juni om aftenen frem til fredag 7. juni om morgenen i tidsrummet klokken 00.00 til 05.00 alle nætter.

Bilister kan således fortsat køre ad Middelfartvej mod centrum, men bliver dog ledt over i det modsatte spor, mens betonarbejdet står på.

For de bilister, der kører mod vest, er der omkørsel via Grønløkkevej, Falen og Kløvermosevej, hvorefter de kan komme tilbage til Middelfartvej.

Cyklister og fodgængere kan fortsat passere arbejdet.

Lys for enden af tunnelen på Hjallesegade

Et andet sted i Odense sker der også ændringer. Der er imidlertid lys for enden af tunnelen, når dette arbejde er vel overstået.

Fra mandag 3. juni til fredag 7. juni skal der sættes kantsten imellem letbanen og vejbanen på Hjallesegade. Derfor vil strækningen fra Egegårdsvej til jernbanen være spærret.

Ind- og udkørsel til Egegårdsvej fra Svendborgvej vil ikke være påvirket af lukningen. Ligeledes vil både cyklister og gående kunne passere i begge retninger under arbejdet.

For bilister er den anbefalede omkørselsrute at køre via Stenløsevej, hvis man skal fra Svendborgvej til Hjallesegade eller omvendt. Fredag 7. juni genåbner Hjallesegade i begge retninger efter 7 måneders ensretning.

Den midlertidige spærring er nødvendig, for at sikre arbejdere, der arbejder på vejen, og for at arbejdskøretøjer og materialer kan komme til og fra arbejdsområdet.