Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor anerkendelse: Odense-mægler får Gazelle-pris

Af Christina Frederiksen

Det går godt på boligmarkedet i øjeblikket.

Især hos RealMæglerne Odense.

Jesper Hviid og Jannick Willumsen står bag to af kædens driftige ejendomsmæglerbutikker i Odense, der netop er kåret som Børsen Gazelle 2022.

I et par hektiske år på boligmarkedet har makkerparret formået at bringe omsætningen til nye højder, og en ny butik har netop set dagens lys i Jyske Banks filial på Filosofhaven 44 i Odense.

Gazelle-prisen er vitterligt en anerkendelse, som kommer helt bag på dem:

– Det var en stor overraskelse for os, men det er en flot anerkendelse, så jeg tænker, vi godt kan klappe hinanden på skulderen nu, fortæller Jesper Hviid, der sammen med Jannick Willumsen åbnede RealMæglerne Odense i august 2017.

Flotte kriterier

Prisen falder sammen med, at makkerparret nyligt har åbnet en afdeling mere:

– Vi tolker det som en belønning for hårdt arbejde og den tillid, som vores kunder og samarbejdspartnere har vist og stadig viser os, fortæller Jesper Hviid.

Hele seks kriterier skal være opfyldt, før man opnår Børsen Gazelle-prisen.

– Blandt andet skal man øge omsætningen fire år i træk, og i den periode skal omsætningen fordobles. Samlet har vi opfyldt alle seks kriterier, fortæller en stolt Jesper Hviid.

Jesper Hviid og Jannick Willumsen udtrykker i den forbindelse en stor taknemmelighed for samarbejdet og dialogen med både købere og sælgere.

– Det er via deres opbakning og tillid, at det har været muligt at skabe den position, som vi har i markedet nu, slutter Jesper Hviid.

Del artikel

Andre læser også