Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor burger-offensiv: Burger King rykker ind i Odense S

Af Christina Frederiksen

Der er en ny konge i byen.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Burger King, hvor kæden fortæller, at den udvider med fire nye restaurant – tre i Jylland og én på Fyn, nærmere bestemt i Odense.

Med åbningen af de fire nye Burger King-restauranter bliver de flammegrillede specialiteter endnu nemmere at finde på de jyske og fynske kanter.

Restauranterne åbner i henholdsvis Vejle, Tilst, Odense og Randers i løbet af november og december. Nærområderne har vist en stor interesse i alle restauranterne, hvilket har resulteret i masser af ansøgninger til restauranterne.

Åbner snart

Størstedelen af personalet er således allerede rekrutteret, mens der stadig er åbent for ansøgninger for medarbejdere under 18 år til alle fire restauranter.

Et nyt design, som afspejler Skandinavien, vil pryde de nye Burger King-restauranter.

I Odense åbner den nye Burger King på Drejebænken i det, der bliver kaldt Odense Roulund i pressemeddelelsen. Det vil sige i Odense S nær tilkørslen til motorvejen. Restauranten vil blandt andet byde på Double Drive Thru og udendørs siddearealer.

Det er meningen, at den nye Burger King i Odense skal åbne i starten af december.

Den første Burger King restaurant i Danmark åbnede i 1977 og med åbningen af de fire nye restauranter, kommer der til at være i alt 58 Burger King-restauranter i det danske kongerige.

Del artikel

Andre læser også