Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor koncert i Odense reddet: Dizzy Mizz Lizzy koncert rykkes til senere på året

Af Michael Qureshi

Det kan godt være, at OL og EM bliver udskudt til 2021.

Men den går altså ikke, når det gælder en Dizzy Mizz Lizzy koncert, som mange odenseanere har glædet sig.

Koncerten med Dizzy Mizz Lizzy i Jyske Bank Arena lørdag den 11. april er netop bekræftet flyttet til fredag den 20. november.

Det er lykkedes Live Nation og Dizzy Mizz Lizzy at finde nye datoer, der udover Odense også indbefatter koncerter i Herning, København og Aalborg.

Efter hektisk aktivitet er det med et rigtigt stort smil, at Live Nation nu kan fortælle de mange billetkøbere, at deres koncertoplevelse med Dizzy Mizz Lizzy er reddet.

Spiller kun i fire danske byer

Bandet annoncerede i september sidste år en turné til kun fire store danske byer, hvor Odense var andet spillested 11. april.

Corona-krisen og de begrænsninger vi dermed har fået af regeringen og sundhedsmyndighederne i går, betød at koncerterne i april ikke kunne gennemføres.

Sikkerheden for band, crew, teknikere, fans, og personale har været højeste prioritet for Live Nation og Dizzy Mizz Lizzy og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse med den prioritering.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten med Dizzy Mizz Lizzy i Jyske Bank Arena i Odense 20. november.

Dizzy Mizz Lizzys nye album, ‘Alter Echo’ der udkom i fredag 20. marts og ligger på nuværende tidspunkt nummer ét i Japan.

Albummet har desuden fået 5 stjerner af GAFFA og Jyllands-Posten samt 4 stjerner af Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet.

Del artikel

Andre læser også