Stor opgradering: Burger Shack introducerer verdenskendt kød

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er fart over feltet hos Burger Shack.

I juli løb de med titlen som Danmarks bedste burger – og nu har den populære burgerkæde netop fejret sin 3 års fødselsdag.

I skrivende stund har de 11 butikker fordelt i Danmark – den ene i Odense.

I følge Burger Shack bygger successen på gode værdier, der blandt andet omfatter ord som økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd – men nu melder kæden også ud, at der sker endnu en opgradering på de i forvejen populære burgere.

Prisvindende kød

Fremover får bøfferne et gigantisk nyk op op af kvalitetsskalaen: De introducerer nemlig det berømte Wagyu-kød i alle kædens oksekødsbøffer.

“Wagyu-kød er noget, de fleste har hørt om, men ikke smagt.

Hvis vi siger Kobe kød vil de fleste mennesker forbinde det med noget, de ikke har råd til. Det vil vi lave om på,” skriver Burger Shack i en pressemeddelelse.

“Derfor var det en fantastisk følelse, da vi mødte Anders fra Bomhuset i Skive, som er en af Danmarks eneste producenter af Wagyu-kød.

Da vi hørte hans historie – og smagte kødet – var vi solgte. Og vidste, at vi ville gøre, hvad der skulle til, for at få hans wagyu-kød ind i vores burgere.”

Nu består en burgerbøf altså af kød fra tre forskellige prisvindende gårde: Kildegården, Himmerland & Bomhuset Wagyu.

Wagyu kød er blandt andet kendetegnet ved sin høje fedtmarmorering, store smag og for at være helt utroligt mørt.

Bedre kvalitet, samme pris

Selvom mange forbinder det kostbare kød med at være dyrt, så bliver der ikke grund til bekymring hos Burger Shack.

Det vil stadig være et sted, hvor alle har råd til at spise hos.

“Visionen hos Burger Shack har altid været en konstant udvikling af produktet, så kunden altid får det bedste produkt. Den mission stopper aldrig. En anden vision er, at alle altid skal have råd til en god burger og prisstigninger er ikke noget, vi er glade for; så de to visioner kan engang i mellem være svære at forene.

Men jeg føler, vi har ramt plet med det her nye tiltag. Det er vi fantastiske stolte af.”

Prisen på en Shack Burger Menu er 85 kr. inkl. sodavand og pommes frites. På mandag er der dog en ekstra god grund til at prøvesmage det nye tiltag – her kan du nemlig få en menu for kun 50 kr.

Gode tilbud på burgere og cocktails: Burger Anarchy fylder 6 år

Skrevet af: Michael Qureshi

I morgen fredag d. 7. august er en stor dag for Odense-burgerkæden Burger Anarchy.

Kæden fylder 6 år, og det skal fejres i stor stil. Sådan lyder det fra teamet, og det bliver i deres Flagship restaurant i Gravene 2A i morgen allerede fra klokken 12.00.

Her serveres der kage, som naturligvis er brunsviger. Så man er mere end velkommen til at kigge forbi til et stykke gratis kage.

Masser af sliders med et godt tilbud

Men her slutter fødselsdagsfesten slet ikke. Hele dagen laver de masser af sliders, som er mindre udgaver af deres populære burgere. Man kan få 3 slider for 100 kr. eller 5 for 150 kr. – og det er rigeligt til at blive mæt af.

Klokken 16.00 skænkes der så gratis bobler til de 100 første gæster, der dukker op. Fra klokken 17-24 er der DJ, god stemning og masser af sliders.

Derudover kan man få pitchers: Øl eller Cocktails (1,5L) for kun 95 kr.

Burger Anarchy holder også til med en bod i Storms Pakhus ligesom de har åbnet en streetfood-bod i Esbjerg.

Hvad: Burger Anarchy holder fødselsdagsfest
Hvor: Gravene 2A, 5000 Odense C
Hvornår: Fredag d. 7. august fra kl. 12.00-24.00

Sushi-kæde åbner i Odense: Spar 50% i hele weekenden

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto sushi
Arkivfoto sushi

Der er gode nyheder til alle sushi-elskere i Odense.

På lørdag d. 8. august åbner sushi-kæden YenSushi i Kongensgade 71, og det gør de med et brag af et åbningstilbud.

Både lørdag og søndag er der 50% på forskellige menuer, så man får rig lejlighed til at spare på deres sushi-kvalitet.

Det er udelukkende et Take Away, og Odense-butikken bliver deres tredje. I forvejen ligger de i Hårby og i Svendborg.

Tredje butik bliver i Odense

Nu udvider de altså på Fyn og rykker midt ind i centrum.

“Sushi findes i forskellige former og typer. Vi vælger at lave de mest efterspurgte og mest populære slags,” lyder det fra YenSushi.

Omkring åbningen i den kommende weekend skriver de;

“Vi åbner vores tredje butik i kæden her i Odense. Det fejrer vi ved at give 50% rabat på udvalgte menuer både den 8. og den 9. august.

Kommer man tidligt på dagen vil der være smagsprøver.”

Hvad: YenSushi åbner
Hvor: Kongensgade 71, 5000 Odense C
Hvornår: Lørdag d. 8. august kl. 12.00

Netop meldt ud: Regeringen dropper at hæve forsamlingsforbuddet

Skrevet af: Redaktionen

Forsamlingsforbuddet hæves ikke til 200 personer på lørdag, som det var ellers planlagt fra regeringens side.

Men med de nuværende stigende smittetal er den beslutning nu ændret, og det forbliver dermed på 100 personer.

Det oplyser Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse.

“Epidemien tager til globalt og flere steder i Europa, og den seneste tid har vi set en stigning i antallet af danskere, der er smittet med coronavirus.

Derfor mener regeringen ikke, at det på nuværende tidspunkt er rigtigt at hæve forsamlingsforbuddet fra 100 til 200. Vi har netop inddelt åbningen i faser, for at vi forud for hver faseovergang kan tage bestik af situationen,” siger sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke i pressemeddelelsen.

Får betydning for større arrangementer

Ifølge Horesta, der er brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet, kommer den fortsatte begrænsning for forsamlinger på mere end 100 personer primært til at få betydning for arrangementer med udendørs stående forsamlinger som for eksempel koncerter.

Der er også stor tvivl om, hvorvidt natklubber, diskoteker samt alle uddannelser får lov til at genåbne i Fase som politikerne snart skal tage stilling til.

Opdateres