MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor udenlandsk interesse: Kæmpe tattoo-messe på vej til Odense

Morten Jørgensen ser frem til at slå dørene op for HCA Tattoo Convention næste år
Morten Jørgensen ser frem til at slå dørene op for HCA Tattoo Convention næste år

Så er der spændende nyt til tattoo-interesserede odenseanere. Næste år bliver Odense nemlig vært for den internationale tattoo-messe HCA Tattoo Convention, når den 24.-25. august afholdes i Dok5000.

Initiativtager til tattoomessen er Morten Jørgensen fra Søhus Tattoo, der for syv-otte år siden var til en mindre messe i Arkaden:

”Jeg har længe overvejet at arrangere en tattoo convention i Odense. Det mangler i så stor en by, og vi har både et stærkt tattoomiljø og en stor interesse for kunst og kultur i byen,” siger Morten Jørgensen, der har 15 års erfaring som tatovør.

Tattoomesse med stort potentiale

Han har allieret sig med Orbit Event Group, der blandt andet står bag bag Prison Ink, som hvert år holdes i det gamle statsfængsel i Horsens. Prison Ink er på ganske få år er blevet en kæmpe succes, der tiltrækker tusindvis af gæster til fængselsbygningerne i de tre dage, den løber over.

Tattoomessen skal foregå her – i Dok5000.

 

”Jeg er i ikke tvivl om, at en tattoomesse i Odense har et stort potentiale. Jeg har kontakterne i tattoomiljøet, og Orbit Event Group har erfaringen med at lave succesfulde events, så derfor er det et perfekt match til at få arrangeret en convention i Odense, der fra første år afvikles på et professionelt niveau,” siger Morten Jørgensen.

Der bliver plads til omkring 150 tatovører til HCA Tattoo Convention. Tatovørerne bliver inviteret til at deltage for at sikre det højest mulige kunstneriske niveau, og derudover vil der blive afviklet et seminar målrettet tatovører dagen før den officielle åbningsdag.

Samtidig med HCA Festivals

”Målet at lave en messe, hvor alle er velkomne, og samtidig åbne faget og kunsten op for alle nysgerrige. Det bliver en messe med en åben og gæstfri atmosfære, hvor det er kropskunsten, der er i fokus, og hvor alle kan komme og hygge sig, høre live-musik, spise god mad og drikke nogle øl,” siger Morten Jørgensen, der planlægger at HCA Tattoo Convention bliver en årlig tilbagevendende begivenhed i Odense i august – gerne samtidig med H. C. Andersen Festivals i uge 34:

”Man skal naturligvis huske på, at 2018 bliver første år, men Odense er en noget større by end Horsens, og så er geografien med os. Vi kan både trække jyske og sjællandske gæster – især hvis messen foregår under HCA Festivals, hvor byen i forvejen er proppet med gæster.”

Du kan læse mere om tattoomessen her.

Del artikel

Seneste nyt