MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store ændringer: Familie-restaurant har lært af opstartsfejl

Af Christina Frederiksen

Restauranten Happy House i Tarup Center havde kun haft åbent i meget kort tid, før folkene bag lavede den første store ændring i stedets koncept.

“Vi fjernede a la carte-muligheden fra vores menukort allerede efter en uge.

Vi fandt meget hurtigt ud af, at det hverken spillede for gæsterne eller for køkkenet med muligheden for at bestille a la carte,” siger ejer af Happy House Benjamin Mosskov.

Gæsterne var ikke helt tilfredse med maden, og køkkenet havde svært ved både at jonglere buffet og a la carte samtidig.

“Vi har fået flere voksne retter i buffeten i stedet.

Til at starte med troede vi nok lidt, at hvis bare børnene var glade for dét, de fik serveret, at så var alle glade.

Men sådan er det ikke, og det var mig, der vurderede forkert,” erkender Benjamin Mosskov.

Happy House er serierestauratørens hidtil største projekt, og økonomisk er det også her, at han har haft mest på spil.

Derfor var det også helt afgørende for ham at sadle om, så hurtigt som muligt.

“Vi har konstateret, at der har været nogle ting, der ikke spillede – og så har vi rykket med det samme. Vi har helt sikkert taget ved lære i de første måneder,” siger Benjamin Mosskov.

Happy House har nu kun buffet på menuen.

Happy House åbnede 1. november, og selv siger Benjamin Mosskov om de to første åbningsmåneder, at det er gået blandet.

“I november havde vi bookinger langt over, hvad vi havde forventet, og i december havde vi lidt under. Indtil videre ser januar fornuftig ud,” siger han.

Har sat priserne ned

Udover ændringer på menukortet har Happy House også sat priserne ned.

Hele dagen spiser små børn (0-5 år) for 49 kroner inkl. drikkevarer ad libitum. De 6-12-årige spiser for 99 kroner frem til klokken 16 og herefter koster det 129 kroner.

De voksne spiser og drikker (dog kun alkoholfrie drikke) for 199 kroner til frokost og for 249 kroner om aftenen.

“Nu er priserne hammerskarpe.

Det samme gælder vores produkter. Det er altså rigtige kokke, der står og laver maden, hvor mange i starten troede, at køkkenet bare stod og åbnede poser med færdigmad,” siger Benjamin Mosskov, der har store forventninger til 2025.

“Vi skal ud og rebrande os selv.

Vi ved nu, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Lige nu får vi 70-80 procent positiv feedback fra vores gæster, og hvis vi taler sammen igen om nogle måneder, håber jeg, at det tal er noget højere,” siger Benjamin Mosskov.

Da Happy House åbnede, var det især med en profil, hvor målet var at ramme alle generationer i familien.

Og selvom der har været startvanskeligheder i forhold til menukort og priser, har der også været mange positive tilbagemeldinger.

“Vores ønske om at ramme flere generationer er nok dét, vi er lykkedes allerbedst med.

Familierne og børnene har været rigtig glade for det,” siger Benjamin Mosskov.

Hvis du vil prøve den helt nye udgave af Happy House, der i øvrigt lige er blevet kåret som Månedens Butik i Tarup Center, så er der en ekstra god anledning i de kommende måneder.

I februar og marts spiser to børn (pr. voksen) nemlig gratis mandag og tirsdag.

Og oven i det har Happy House lanceret en rabatordning for studerende og medlemmer af Ældre Sagen. Begge grupper får 15% rabat pr. person.

Se mere om Happy House her.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien