Store burgere i centrum: Bull åbner ny restaurant

Skrevet af: Redaktionen
Både Bull-ejer Henning Andersen (t.v) og Rasmus Renner fra home Erhverv Fyn glæder sig over den nye burgerrestaurant på Mageløs.
Både Bull-ejer Henning Andersen (t.v) og Rasmus Renner fra home Erhverv Fyn glæder sig over den nye burgerrestaurant på Mageløs.

Så er der en stor burgernyhed.

Restaurant Bull åbner snart en ny burgerrestaurant midt i Odense – helt præcist på Mageløs 7, hvor du snart kan spise dig mæt i deres store saftige burgere, for som Bull påstår: “Size Matters”.

“Det glæder jeg mig da enormt meget til,” siger Henning Andersen, stifter og direktør af Restaurant Bull, og tilføjer:

“Jeg har længe ledt efter lokaler midt i byen, og nu lykkedes det heldigvis at finde de rigtige lokaler til den rigtige pris.”

Det er home Erhverv Fyn, der har lejet lokalerne til Restaurant Bull, og her deles glæden over aftalen:

“Takket være vores solide forankring og lokalkendskab og vores medarbejders stærke netværk blev lokalerne hurtigt udlejet, og de er nu ved at blive renoveret, så de snart kan tage imod sultne Bull-kunder. De glæder vi os selvfølgelig også til,” siger Rasmus Renner, ejendomsmægler og valuar hos home Erhverv Fyn.”

Åbningsrestauranten lukker

Samtidig med åbningen i Mageløs, lukker Henning Andersen den restaurant, der startede burgereventyret for ti et halvt år siden. Og den uddannede rørsmed indrømmer, at det bliver vemodigt, når han på onsdag i næste uge for sidste gang skal servere burgere i Albanigade:

“Forklaringen er simpel: Da jeg åbnede i Albanigade for ti år siden, var det med en ti-årig lejekontrakt, og nu ønsker ejeren af lave lokalet til privatbolig, så onsdag er det sidste dag. Og det bliver sgu en hård dag,” siger Henning Andersen og tilføjer:

“Det var i Albanigade, at barnet blev lavet, og vi har serveret én million burgere igennem de ti et halvt år, vi har haft åbnet, så det bliver bestemt vemodigt. Da vi åbnede, var vi en af de første rigtige burgerrestauranter, og jeg har brugt rigtig mange timer i Albanigade, men heldigvis lukker vi jo ikke, fordi vi har en dårlig forretning – tværtimod.”

Bull får natåbent

Henning Andersen håber, at han kan åbne den nye Bull-restaurant mandag 22. januar, og så kan odenseanerne glæde sig til Bull-burgere, når de går hjem fra byen i weekenden:

“Når vi åbner på Mageløs, får vi også natåbent fredag og lørdag til kl. 6 om morgenen, så man kan få en ordentlig burger på vej hjem fra byen. Jeg håber, at vi kan byde kunderne velkommen mandag 22. januar, men belært af erfaring ved jeg, at der er mange ting, der kan drille, så måske kommer vi til at udsætte åbningen et par dage,” siger Henning Andersen, der åbnede den første Bull Burger på Albanigade i 2007, mens restauranten på Middelfartvej – i de lokaler, der tidligere husede dansestedet Palmehaven – åbnede i 2010.

Burgerrestauranten har med succes slået sig op på “store saftige burgere af de bedste danske råvarer”, og deres mål er enkelt: At give vores gæster en smagfuld oplevelse og en Bull Size mætheds-fornemmelse, der holder i lang tid.

Kæmpe scoop: Fredag spiller Suspekt på Odense-natklub

Skrevet af: Michael Qureshi
Suspekt.
Suspekt.

Det er Black Friday på fredag d. 23. november.

Men der er ingen chance for, at Suspekt går ned på det halve, når de spiller Live på Odense-natklubben ChiChi Club, der er en del af Nunchi.

Normalt spiller drengene fra Suspekt på de største scener i landet.

De har blandt andet spillet for en fyldt koncertplads på Orange Scene til Roskilde Festival, og de har senest været på Tour med blandt andre Lukas Graham til Grøn.

Kaldes for fedeste live-band i landet

Så det er noget af et scoop, at Suspekt er blevet booket ind til at rive taget af fredagsklubben ChiChi Club.

“Din nye fredagsklub, ChiChi, er stolt over at kunne præsentere Danmarks hotteste live-act, SUSPEKT, i samarbejde med Heineken og Nunchi,” skriver de på Facebook.

Suspekt kaldes af mange for det fedeste Live-band i Danmark lige nu, fordi de går publikum til at gå helt amok.

Der kan også synges med på hovedparten af deres hits som Kinky Fætter og Sut den op fra slap.

Hvad: Suspekt Live
Hvor: ChiChi Club (fredagsklub på Nunchi)
Hvornår: Fredag d. 23. november 23-05
Mere info her

Ny dansk musical afsløret: Sanne – The Musical kommer til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Hele Danmarks rock-mama Sanne Salomonsen får nu en hel musical dedikeret til hendes liv.

Den rammer scenen i Tivolis koncertsal næste år d. 19. september. Derefter drager musicalen videre ud i landet til byer som Odense, Århus og Aalborg.

Det er netop afsløret i dag i en pressemeddelelse.

I Odense er der premiere på den nye musical tirsdag d. 12. november 2019 i Store Sal i ODEON. Der er også allerede lavet en helt særlig musical-menu på Hotel ODEON, som man kan booke før, man tager ind og ser den.

Den kører i Odense frem til d. 16 november.

Rammes af en blodprop i hjernen

Musicalen er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed – om at finde sin egen stemme – og bruge den!

Historien tager udgangspunkt i, at Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge.

Hun forsøger at holde fast i det, hun kender og huske, hvem hun er. For at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken må hun gennemleve hele sit liv, der har budt på mange kriser og problemer.

Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

I løbet af forestillingen møder vi den oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater.

Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80´ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne. Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne, der står alene i verden.

Kæmpe ære at få lov af Sanne Salomonsen

Sanne, der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

“Det er en kæmpe ære for os at få lov af Sanne Salomonsen til at skabe en gendigtning af hendes liv og karriere.

Vi har allerede haft mange gode og åbenhjertige samtaler med Sanne, og der er ingen tvivl om, at hendes bidrag til forestillingen er helt uvurderlig og gør det muligt for os at skabe en produktion, som vi er sikre på, at publikum vil kunne mærke og finde ægte og vedkommende,” udtaler Thomas Langkjær, Kreativ Executiv Producent på forestillingen, på vegne af Langkjær Entertainment og Live Nation.

Hele Danmarks Rock-mama

Siden start-halvfjerdserne har Sanne Salomonsen sat et afgørende præg på de danske hitlister og radiobølger.

Det var især som del af grupperne Sneakers og Anne Linnet Band, at Sanne Salomonsen for alvor fik etableret sig som en af de mest toneangivende danske musikere.

I løbet af firserne toppede hendes udgivelser de danske og skandinaviske hitlister med sange fra Den Jeg Elsker til Woodoo og Sui Sui – tidløs musik, som har været med til at forme flere generationers dansk populærkultur.

Sanne Salomonsen glæder sig til at opleve sit eget liv genfortalt på scenen.

“Det er stort, det er spændende, det er skræmmende!  Jeg glæder mig og er selvfølgelig meget spændt på resultatet,” udtaler Sanne.

Hvad: Sanne – The Musical
Hvor: ODEON
Hvornår: 12-16 november 2019
Billetter: Klik her

720 g oksekød i Burgernator: Hvem er klar på challenge hos Burger Anarchy?

Skrevet af: Michael Qureshi
Burgernator fra Burger Anarchy
Burgernator fra Burger Anarchy

Der er store burgere.

Og så er der Burgernator. Burger Anarchy med adresse i Odense C har lanceret et monster af en burger.

Det er noget af en krabat, man skal igennem.

Burgernator består af 720 g fynsk oksekød, bacon i tykke skiver, modnet chedar cheese sauce, rødløgskompot og tomat.

Så man skal ikke være typen, der levner, hvis man skal igennem den her. Naturligvis opkaldt efter Terminator og senere Arnolds kælenavn da han røg på guvenørposten, Governator.

Hvis du vover dig ud i forsøget på at kværne en Burgernator koster den 200 kr. på menukortet.

Flere nye ting på menukortet

I det hele taget er der kommet nye friske ting på menukortet hos den populære burgerbar i Odense.

Månedens Burger er Donald – nok snarere opkaldt efter Donald Duck end Trump. Den består af ANDE KROKETTER, ROSMARIN MAYO, SYLTET RØDKÅL, APPELSIN&HONNING GLASERET JULESALAT og FRISK APPELSIN.

Man kan også prøve en Alfie Solomons, Han Solo eller Hound. Du kan se hele det nye menukort her