Store burgere i centrum: Bull åbner ny restaurant

Skrevet af: Redaktionen
Både Bull-ejer Henning Andersen (t.v) og Rasmus Renner fra home Erhverv Fyn glæder sig over den nye burgerrestaurant på Mageløs.
Både Bull-ejer Henning Andersen (t.v) og Rasmus Renner fra home Erhverv Fyn glæder sig over den nye burgerrestaurant på Mageløs.

Så er der en stor burgernyhed.

Restaurant Bull åbner snart en ny burgerrestaurant midt i Odense – helt præcist på Mageløs 7, hvor du snart kan spise dig mæt i deres store saftige burgere, for som Bull påstår: “Size Matters”.

“Det glæder jeg mig da enormt meget til,” siger Henning Andersen, stifter og direktør af Restaurant Bull, og tilføjer:

“Jeg har længe ledt efter lokaler midt i byen, og nu lykkedes det heldigvis at finde de rigtige lokaler til den rigtige pris.”

Det er home Erhverv Fyn, der har lejet lokalerne til Restaurant Bull, og her deles glæden over aftalen:

“Takket være vores solide forankring og lokalkendskab og vores medarbejders stærke netværk blev lokalerne hurtigt udlejet, og de er nu ved at blive renoveret, så de snart kan tage imod sultne Bull-kunder. De glæder vi os selvfølgelig også til,” siger Rasmus Renner, ejendomsmægler og valuar hos home Erhverv Fyn.”

Åbningsrestauranten lukker

Samtidig med åbningen i Mageløs, lukker Henning Andersen den restaurant, der startede burgereventyret for ti et halvt år siden. Og den uddannede rørsmed indrømmer, at det bliver vemodigt, når han på onsdag i næste uge for sidste gang skal servere burgere i Albanigade:

“Forklaringen er simpel: Da jeg åbnede i Albanigade for ti år siden, var det med en ti-årig lejekontrakt, og nu ønsker ejeren af lave lokalet til privatbolig, så onsdag er det sidste dag. Og det bliver sgu en hård dag,” siger Henning Andersen og tilføjer:

“Det var i Albanigade, at barnet blev lavet, og vi har serveret én million burgere igennem de ti et halvt år, vi har haft åbnet, så det bliver bestemt vemodigt. Da vi åbnede, var vi en af de første rigtige burgerrestauranter, og jeg har brugt rigtig mange timer i Albanigade, men heldigvis lukker vi jo ikke, fordi vi har en dårlig forretning – tværtimod.”

Bull får natåbent

Henning Andersen håber, at han kan åbne den nye Bull-restaurant mandag 22. januar, og så kan odenseanerne glæde sig til Bull-burgere, når de går hjem fra byen i weekenden:

“Når vi åbner på Mageløs, får vi også natåbent fredag og lørdag til kl. 6 om morgenen, så man kan få en ordentlig burger på vej hjem fra byen. Jeg håber, at vi kan byde kunderne velkommen mandag 22. januar, men belært af erfaring ved jeg, at der er mange ting, der kan drille, så måske kommer vi til at udsætte åbningen et par dage,” siger Henning Andersen, der åbnede den første Bull Burger på Albanigade i 2007, mens restauranten på Middelfartvej – i de lokaler, der tidligere husede dansestedet Palmehaven – åbnede i 2010.

Burgerrestauranten har med succes slået sig op på “store saftige burgere af de bedste danske råvarer”, og deres mål er enkelt: At give vores gæster en smagfuld oplevelse og en Bull Size mætheds-fornemmelse, der holder i lang tid.

Store burgere i centrum: Bull åbner ny restaurant

Store burgere i centrum: Bull åbner ny restaurant

Skrevet af: Redaktionen
Både Bull-ejer Henning Andersen (t.v) og Rasmus Renner fra home Erhverv Fyn glæder sig over den nye burgerrestaurant på Mageløs.
Både Bull-ejer Henning Andersen (t.v) og Rasmus Renner fra home Erhverv Fyn glæder sig over den nye burgerrestaurant på Mageløs.

Så er der en stor burgernyhed.

Restaurant Bull åbner snart en ny burgerrestaurant midt i Odense – helt præcist på Mageløs 7, hvor du snart kan spise dig mæt i deres store saftige burgere, for som Bull påstår: “Size Matters”.

“Det glæder jeg mig da enormt meget til,” siger Henning Andersen, stifter og direktør af Restaurant Bull, og tilføjer:

“Jeg har længe ledt efter lokaler midt i byen, og nu lykkedes det heldigvis at finde de rigtige lokaler til den rigtige pris.”

Det er home Erhverv Fyn, der har lejet lokalerne til Restaurant Bull, og her deles glæden over aftalen:

“Takket være vores solide forankring og lokalkendskab og vores medarbejders stærke netværk blev lokalerne hurtigt udlejet, og de er nu ved at blive renoveret, så de snart kan tage imod sultne Bull-kunder. De glæder vi os selvfølgelig også til,” siger Rasmus Renner, ejendomsmægler og valuar hos home Erhverv Fyn.”

Åbningsrestauranten lukker

Samtidig med åbningen i Mageløs, lukker Henning Andersen den restaurant, der startede burgereventyret for ti et halvt år siden. Og den uddannede rørsmed indrømmer, at det bliver vemodigt, når han på onsdag i næste uge for sidste gang skal servere burgere i Albanigade:

“Forklaringen er simpel: Da jeg åbnede i Albanigade for ti år siden, var det med en ti-årig lejekontrakt, og nu ønsker ejeren af lave lokalet til privatbolig, så onsdag er det sidste dag. Og det bliver sgu en hård dag,” siger Henning Andersen og tilføjer:

“Det var i Albanigade, at barnet blev lavet, og vi har serveret én million burgere igennem de ti et halvt år, vi har haft åbnet, så det bliver bestemt vemodigt. Da vi åbnede, var vi en af de første rigtige burgerrestauranter, og jeg har brugt rigtig mange timer i Albanigade, men heldigvis lukker vi jo ikke, fordi vi har en dårlig forretning – tværtimod.”

Bull får natåbent

Henning Andersen håber, at han kan åbne den nye Bull-restaurant mandag 22. januar, og så kan odenseanerne glæde sig til Bull-burgere, når de går hjem fra byen i weekenden:

“Når vi åbner på Mageløs, får vi også natåbent fredag og lørdag til kl. 6 om morgenen, så man kan få en ordentlig burger på vej hjem fra byen. Jeg håber, at vi kan byde kunderne velkommen mandag 22. januar, men belært af erfaring ved jeg, at der er mange ting, der kan drille, så måske kommer vi til at udsætte åbningen et par dage,” siger Henning Andersen, der åbnede den første Bull Burger på Albanigade i 2007, mens restauranten på Middelfartvej – i de lokaler, der tidligere husede dansestedet Palmehaven – åbnede i 2010.

Burgerrestauranten har med succes slået sig op på “store saftige burgere af de bedste danske råvarer”, og deres mål er enkelt: At give vores gæster en smagfuld oplevelse og en Bull Size mætheds-fornemmelse, der holder i lang tid.