MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forventer 5000 gæster: Vilde navne bekræftet til Semesterstartfest

Af Michael Qureshi
Saveus
Saveus

Hvert år skydes studietiden for de studerende på SDU i gang med en kæmpe fest.

År efter år formår arrangørerne fra Syddanske Studerende at hente fede kunstnere til Semesterstartfest. Men i år overgår det nærmest de andre år.

Ikke alene har man lykkedes med at hente topnavnet Karl William til Odense. Nu er Saveus også bekræftet som hovednavnet. Saveus åbnede blandt andet selveste dette års Roskilde Festival på Orange Scene.

Derudover har man også Fool og DJ Er Du Dum Eller Hvad som er blandt landets hotteste DJs på plakaten.

Festen løber af stablen lørdag den 15. september.

Karl William

Scarlet Pleasure på hovedscenen sidste år

Sidste år var det Scarlet Pleasure, der var hovednavnet sammen med TopGunn.

Udover den store scene vil der også være et stort clubområde med fokus på alt den fedeste dansemusik. Her vil forskellige DJ’s spille. Desuden er der Comedy i løbet af dagen som warm up til den helt store fest om aftenen.

“I forbindelse med Semesterstartsfesten 2018 inviterer Syddanske Studerende hele SDU til GRATIS comedy fra kl. 15.30-17:30 lørdag den 15. september 2018.

Danmarks elite af stand-up komikere sørger for opvarmning af lattermusklerne inden aftenens brag af en fest. Tuborg har sørget for kolde øl til de tørstige og vi har sørget for god mad til studievenlige priser,” skriver Syddanske Studerende.

Forventer 5000 gæster igen

Sidste år var der 5000 gæster, og man forventer at nå det tal igen i år.

Semesterstartsfesten er den største fest på Syddansk Universitet, og det er en af de største semesterstartsfester i hele Danmark med godt 5.000 gæster.

Festen er en tilbagevende begivenhed med et festival set-up, og den bliver afholdt udendørs på SDU midt i september måned hvert år.

Til både comedyshowet og Semesterstartsfesten gælder det, at man skal være studerende på Syddansk Universitet for at deltage. Dog må alle studerende på Syddansk Universitet tage én gæst med, som ikke går på universitetet. I skal blot ankomme samtidig.

Billetten koster 135 kr. – du kan booke billet her