MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Storms Pakhus fylder 4 år: Fejres med gratis live-musik med store danske kunstnere

Af Emil Kjær Jørgensen

Storms Pakhus i Odense fylder 4 år, og det skal naturligvis fejres.

Som tak for den enorme støtte til pakhuset, byder de nu indenfor til en ordentlig omgang live-musik HELT gratis både fredag og lørdag i denne weekend.

“Vi kan med stolthed præsentere en række navne som uden tvivl vil bringe en række minder frem i jeres bevidsthed,” skriver de.

Koncerterne foregår på scenen i hal 1. Pladserne til koncerterne vil som udgangspunkt være efter først-til-mølle-princippet.

Om fredagen kan vi se frem til musik fra legendariske ZIDIDADA, inden CHIEF 1 tager over med DJ-set.

Om lørdagen er det selveste Johnny Deluxe, der kommer og underholder os, inden Dan Rachlin slutter af med et DJ-set.

Fredagens program

Kl. 21.30: ZIDIDADA (GOES CLUB)

Kl. 22:15: CHIEF 1 (DJ-SET)

Efter et forrygende år på den danske club-scene, fortsættersamarbejdet imellem Zididada og Hannibal. Jimmy Bacoll (Zididada) og Hannibal er igen at opleve på den danske club-scene. Oplev nogle af de største hits, bl.a. Zididada Day, Walking On Water og Please Ya Lisa i fornyede udgaver remixet af DJ Ponsaing og med Jimmy Bacoll og Hannibal i front.

Chief 1, aka. Lars Pedersen, startede sin DJ-karriere for godt 30 år siden, og er blandt andet kendt som den legendariske DJ bag den første danske rap-gruppe Rockers By Choice. Der er få som ikke kender rap-klassikeren “Engel”, som Chief 1 og resten af Rockers By Choice hittede med overalt i landet, tilbage i 90’erne. Udover at være DJ har Lars produceret nogle af de største danske artister herhjemme, hvilket gør Lars til et utroligt unik indslag til jeres fest.

Find mere om fredagens program her.

Lørdagens program

Kl. 21:30: JOHNNY DELUXE

Kl. 22:15: DAN RACHLIN

I 2000 blev bandet “Johnny Deluxe” dannet, og de fik deres gennembrud med storhittet “Elskovspony” som hyppigt spilles på forskellige klubber og barer rundt omkring i Danmark.

Bandet fik nærmest omgående en stjernestatus på baggrund af deres musikalske konstellation af elektropop/rock musik og de charmerende tekster.

Bandet er uomtvisteligt et af Danmarks største bands nogensinde, hvilket bakkes op af de velkendte klassikere såsom “Drømmer Jeg”, “Vi Vil Have Mer’”, “Det Du Gør” og “Drenge Som Mig”.

Dan Rachlin har været DJ siden han var 15 år gammel, og har mere end 30 års erfaring som DJ. Kendt i Danmark som værende en af de mest kompetente og rutinerede DJ’s, så har Dan Rachlin levet op til sit rygte ved at være exceptionel til at læse sit publikum prompte og skabe de bedste rammer for det bedste arrangement.

Dan Rachlin har spillet utallige steder i Danmark og i udlandet, og har modtaget flere priser for at være den legendariske DJ/radiovært.

Find mere info om lørdagens program her.

Del artikel

Andre læser også