MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fylder fire år: Storms Pakhus fejrer fødselsdag med gratis koncerter

Af Michael Qureshi

I næste uge er det fire år siden, at Storms Pakhus åbnede dørene.

Siden har tusinder af odenseanere tilbragt masser af gode timer i det store madmarked.

Fødselsdagen skal naturligvis fejres.

Storms Pakhus fejrer 4-års fødselsdag fredag den 3. september og lørdag den 4. september med en række gratis koncerter, der med garanti bringer minder frem i bevidstheden.

“Lige siden vi åbnede for snart 4 år siden, har vi fået en helt enorm stor opbakning fra vores gæster. Så det er altid rart at kunne give lidt igen.

Pakhusets fødselsdag falder jo mere eller mindre sammen med, at man igen ka’ gi’ den gas ude i byen, så derfor virker det passende, at vi siger “TUSIND TAK” til alle gæster ved at byde op til en orn’lig omgang livemusik uden de helt store restriktioner,” fortæller Martin Bødker, direktør i Storms Pakhus

Glæd dig til en hæsblæsende fødselsdagsfest, hvor du kan opleve og synge med på klassikere fra Zididada, Chief1, Johnny Deluxe og Dan Rachlin.

Fødselsdagsprogram

Fredag

Kl. 21.30 // Zididada (Goes Club)

Jimmy Bacoll og Hannibal kan igen opleves på den danske club-scene med hits, såsom ”Zididada Day” og ”Walking On Waters”. Til koncerten i Storms Pakhus vil du opleve dem i fornyede udgaver, remixet af DJ Ponsaing og med både Jimmy Bacoll og Hannibal i front.

Kl. 22.15 //Chief 1 (DJ-set)

Lars Pedersen – bedre kendt som Chief 1 – kan skrive både sanger, producer, DJ og sangskriver på sit CV.
Han startede sin DJ-karriere for godt 30 år siden og er bl.a. kendt som den legendariske DJ bag den første danske rap-gruppe Rockers By Choice.

Lørdag

Kl. 21.30 // Johnny Deluxe

Johnny Deluxe fik deres første gennembrud med storhittet ”Elskovspony”, som stadig ofte bliver spillet på klubber og barer rundt omkring i Danmark. Siden da er de uomtvisteligt blevet et af Danmarks største bands nogensinde med velkendte klassikere, såsom ”Vi Vil Have Mer”, ”Det Du Gør” og ”Drenge Som Mig”

Kl. 22.15 // Dan Rachlin

Dan Rachlin har været DJ siden han var 15 år gammel og har derfor mere end 30 års erfaring som DJ. Han er exceptionel til at læse sit publikum og skabe de bedste rammer for det bedste arrangement. Han har spillet utallige steder i Danmark og nu snart også i Storms Pakhus

Et uformelt samlingssted på Fyn

Storms Pakhus byder på både street food og en bred vifte af events i det 6000 m2 store pakhus.

Hver uge åbner de dørene til forskellige events i samarbejde med fynske kulturaktører og ildsjæle, der inviterer både små og store til leg og læring.

Hvad:

Storms Pakhus’ 4-års fødselsdag

Hvornår:

Fredag den 3. september og lørdag den 4. september

Koncerterne foregår på scenen i hal 1.

Coronapas er stadig et lovkrav til arrangementer.

Derfor er det også påkrævet til dette arrangement. Pladserne til koncerten vil som udgangspunkt være efter først-til-mølle-princippet.

Koncerterne afvikles desuden efter gældende restriktioner i forbindelse med arrangementer.

Del artikel

Andre læser også