Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort gin-event i Storms Pakhus: Gin & Tonic i lange baner

Af Betina Vestergård Jepsen
Storms Pakhus.
Storms Pakhus.

Hvis du er vild med gin, er der gode nyheder. Lørdag den 31. marts kan du nemlig komme til stort gin-arrangement i Storms Pakhus fra klokken 14 til klokken 20.

Til arrangementet kan du besøge hele tre barer kun med gin i form af Storms faste vinbar Giniet, en indendørs pop-up bar samt en udendørs bar på pladsen foran pakhuset.

Smag en af verdens bedste gin

Når du køber billet til arrangementet, får du et klippekort til fire forskellige Gin & Tonics med en af verdens bedste gin i form af Gin Mare. 

Derudover får du en goodiebag fra Gin Mare, og når du har brugt alle dine klip på klippekortet, kan du aflevere dit brugte klippekort i baren Giniet og få 50% på en valgfri Gin & Tonic.

Gin-arrangementet er arrangeret af Storms Pakhus i samarbejde med gin-guruen Simon Frimann fra 1975 By Simon. 

Simon lever og ånder for gin, så du kan ikke undgå at blive inspireret, når Simon byder dig på helt nye smagssammensætninger, som med garanti vil udvide din horisont og både udfordre dine smagssanser. Simon har desuden lovet at være gavmilde med smagsprøverne.

Vil du med?

Som noget helt specielt på denne dag vil det være muligt at reservere bord fra klokken 12, hvis I er et selskab på over otte personer. Hvis du ønsker at reservere bord, skal du skrive til reservation@stormspakhus.dk.

Det koster 350 kr. at deltage, og du finder billetter til gin-arrangementet i Storms Pakhus her. Når du ankommer til arrangementet, så henvender du dig i Giniet, hvor du får udleveret dit klippekort og din goodiebag.

Det vil også være muligt at købe klippekort på dagen.

Del artikel

Andre læser også