Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Studiejob giver dig en stabil hverdag

Af Redaktionen

Annonce

Du er næsten lige startet på universitetet. Din hverdag står nu på fredagsbar, mange timers læsning og nye kammerater. Det kan være en hæsblæsende start for mange, fordi mange flytter ud for første gang, når de starter på uni. Der er nogle regninger, der skal betales og nogle aktiviteter udenfor skolen, som man gerne vil være en del af. Det kan være en dyr omgang, og derfor vælger mange et studiejob ved siden af studiet, så man også har råd til bøgerne næste semester.

Find et studiejob, der passer dig

I Danmarks 3. største by sker der også nye ting hele tiden, og man vil gerne kunne følge med. Derfor er der også mange jobs at tage af. Når du skal lede efter et studiejob i Odense, så er der mange forskellige steder, der søger unge og flittige studerende til deres virksomhed. Der er jobs indenfor restaurationsbranchen, som ofte ligger om aftenen, hvorfor det kan være relevant for den studerende, der går i skole om dagen. Der er også jobs som kassemedarbejder, der kan give gode referencer i den lange ende, hvis man f.eks. ønsker at arbejde et sted som Salling Group i fremtiden. Mange af disse jobs tilbyder 15 timers arbejde om ugen, så du kan alligevel tjene godt ved siden af studiet, uden at du behøver at misse dine forelæsninger.

Relevant erfaring

Studiejob i Odense er for dig, som gerne vil have noget erfaring og lidt ekstra ind på kontoen. I en by som Odense, hvor både store og små, lokale virksomheder søger medarbejdere, så er det bare med at komme ud for at finde jobbet, der passer dig. Uanset om det er studierelevant eller ej, så kan et studiejob give dig god erfaring, før du kommer ud og skal søge et fuldtidsarbejde, da forskellige jobs giver forskellige erfaringer og kompetencer.

Del artikel

Andre læser også