MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Suppler din spejder- og trekkingtur med godt udstyr fra CAMPZ.dk

Af Annoncør

Trekking er en naturlig og uundværlig del af spejderlivet. Naturen opleves trods alt bedst, når du indtager den til fods. Når det så sker i følge med dine spejderkammerater, bliver oplevelsen kun desto meget bedre. Natur, fællesskab og gode vandreture kan bare noget helt særligt. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Campz.dk

Tilsætter du så disse tre ting det helt rette udstyr, fuldender du oplevelsen på sublim vis. Med det rette udstyr kan du få det maksimale ud af dine trekkingture og spejderliv. Er du på udkig efter nyt og funktionelt udstyr til dine spejderture og trekking, er du havnet det helt rette sted. CAMPZ.dk klæder dig nemlig på fra top til tå, når det er tid til at indtage naturen til fods med spejderne.

Forkæl fødderne med kvalitetsbevidste trekking sko

Hos CAMPZ.dk kan du finde en bred vifte af kvalitetsbevidst udstyr, som harmonerer på fortrinlig vis med spejdersport og trekking. For eksempel kan du finde et stort sortiment af trekkingsko og vandrestøvler fra gode, kendte mærker, som blandt andre CMP Campagnolo, Hanwag, Scarpa og Lowa. Disse vandresko er lavet af materialer af højeste kvalitet og giver dig alle de funktioner, du har brug for, når det kommer til godt fodtøj beregnet til vandring. 

Blandt andet kan du se frem til vandtæt fodtøj, som holder fødderne tørre og behagelige samt en sublim anti-slip sål, som forhindrer dig i at glide i vådt føre. Det kan være en absolut fordel, når du tager på tur i naturen med spejderne i de våde og kolde måneder. Her er risikoen for vådt og glat underlag et uundgåeligt vilkår. Det behøver dog langt fra at forhindre dig i at nyde naturen og din spejdertur. 

Spejdere ved, at intet vejr er dårligt. Så længe I er klædt rigtigt på, er der intet, der holder jer tilbage fra at opleve naturen til fods.

Din oplevelse forbedret med nyttigt udstyr og funktionel beklædning

Pålideligt fodtøj er langt fra det eneste, du har brug for, når vi taler spejderlivet og trekking. For at få det maksimale ud af dine oplevelser, kan du med fordel gå efter nyttigt udstyr og funktionel beklædning som for eksempel vandrestrømper, vandrestave, trekkingbukser eller et af de smarte tipi-telte fra www.campz.dk

Hos CAMPZ.dk har vi et stort udvalg inden for samtlige af disse kategorier. Eksempelvis kan du hos os finde vandrestave til både damer og herrer fra anerkendte mærker som Black Diamond, LEKI og Kompederdell. Tipi-telte fra CAMPZ.dk er blandt andet hentet hjem fra berømte mærker som Nordisk, Grand Canyon og Helsport. Det vil sige tipi-telte fra CAMPZ.dk, som uden tvivl vil give dig et sublimt sted at kravle i ly for natten. 

De mange mærker har hver især en årelang erfaring fra branchen og ved fuldt ud, hvad det vil sige at skabe godt udstyr til aktive hobbyer og interesser. En absolut fordel ved at handle hos CAMPZ.dk, er endvidere, at du kun behøver lede ét sted, når du søger forskelligt udstyr til din spejder- og trekkingtur. Vi har nemlig samlet alt, hvad du har brug for, på ét sted.

Del artikel

Andre læser også