MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Suspekt afholder ekstrakoncert i Odense i november: Du kan stadig få billetter

Af Betina Vestergård Jepsen
Suspekt.
Suspekt.

Efter en helt fantastisk koncert til Tinderbox festival i sommer, var vi nok mange, der blev glade for at høre, at rapgruppen Suspekt lægger vejen forbi Odense på deres efterårstour.

De optræder nemlig på Musikhuset Posten torsdag den 9. november 2017.

Billetterne blev revet væk, og derfor valgte Suspekt at arrangere en ekstrakoncert om onsdagen den 8. november 2017. Der er heldigvis stadig billetter tilbage, så hvis du ikke nåede at få billetter til om torsdagen, kan du stadig nå at opleve Suspekt!

Billede fra da Suspekt fyrede op under Tinderbox i sommer.
Foto: Peter Kirkegaard

Snart 20 år i showbiz

Suspekt, som består af Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen, har eksisteret i snart 20 år, og de er kun blevet mere og mere populære med årene. I februar udgav de deres sjette og meget anmelderroste album ’100% Jesus’.

“Vores benzin er at komme ud til koncerterne, møde vores fans og blive en del af stemningen. Vi har stor respekt får de mindre spillesteder og alle de mennesker, der med stor dedikation og kærlighed til musikken sørger for, at musik som vores kommer ud til alle i det danske land – vi er stolte over, hvor vi er i dag, men det er ikke noget, vi tager for givet, og det kommer vi til at hylde på vores efterårstour,” siger Emil Simonsen ifølge JVB Live.

Du finder billetter til ekstrakoncerten med Suspekt onsdag den 8. november her.

Del artikel

Seneste nyt