MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop afsløret: SUSPEKT spiller til kæmpe uni-fest

Af Christina Frederiksen
Foto: Peter Kirkegaard
Foto: Peter Kirkegaard

Semesterstartsfesten har i mange år været en fast del af studiestarten på SDU.

I år får de studerende dog en helt ny oplevelse! 

Arrangørerne bag Semesterstartsfesten, som også kun er almindelige studerende, der er en del af studenterforeningen ”Syddanske Studerende”, har i år ikke kun sørget for et nyt logo og nyt farvekoncept – men festen er også udvidet til en 2-dages festival med store navne.

Blandt andet har festivalen netop meldt ud på Facebook, at Suspekt kommer og spiller på festivalen i morgen:

“Glæd jer til det vildeste show, når SUSPEKT kommer til Semesterstartsfesten om lørdagen og holder en kæmpe fest på vores Mainstage,” lyder det fra arrangørerne på Facebook.

Derudover er Saveus, TopGunn og mange flere på line-up’en! 

Udvidelsen til en 2-dages festival, som afholdes den 1. og 2. september, har blandt andet været muligt takketværet nye samarbejdspartner som f.eks. Albani og BarGroup.

Ved hjælp af Albanis ekspertise og erfaring har man kunne optimere baropsætningen og kan derfor reducere kø-tiderne i barerne.

Promoveringen af festen er i år også nået ud over SDUs grænser og armbåndsuddelingen sker eksempelvis på Ryan’s Irish Pub i hjertet af Odense by. 

Det nye koncept har også medført at antallet af frivillige skulle fordobles, så Semesterstartsfesten har i år brug for omkring 250 frivillige, som sammen med de frivillige arrangører sørger for, at øllene står klar, musikken spiller og stemningen er i top! 

Alle kan være frivillige, uafhængigt af om man læser på SDU eller ikke, og som frivillig for man ikke kun en gratis billet til Semesterstartsfesten, men der venter også en eksklusiv frivillig-lounge med Sky-bar og ekstra gode bar-priser.

Billetter til kun 287 kroner kan købes her.

Del artikel

Andre læser også